Gå till innehåll

Äntligen! Ca 200liter!


Majki01

Rekommenderade inlägg

  • Svar 219
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Oooo äntligen har jag hittat vad det va som gjorde ljudet.. Tänkte idag att jag släcker ner tidigare bara för att kolla lite små djur.. Då ser jag först 3 STORA orm sjöstjörnor jag inte ens visste jag hade.. Tänkte gå ifrån karet men då ser jag något konstigt röra sig.. En krabba en smart sådan... Såg nu var den bor och hur jag kunnat missa den innan... Direkt den såg ljuset "sprang" den in i sin hålla i stenen.. Och med sig hade den en sten.. En sten som passar precis i hållet den kröpp in i och täckte hållet så man inte ser hållet haha mycket komiskt faktiskt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Du får rapportera sedan hur din aquabee låter, jag har en 2000/1 och den låter något våldsamt, vibrationer deluxe. Undrar vad det är med den... Hysteriskt bra flöde dock, monster på det hållet. Prova inte köra igång pumpen ståendes på akvariebotten utan slang för då blir det fontän :-)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Idag har jag inte haft karet tänt alls bara låtit solen lysa upp det. Och jag har sätt mängder med djur jag aldrig sätt innan. Så jag undrar igentligen hur mycket ägg osv där är..

Jag har räknat till 42 ormstjärnor varav 2 av dom inte ser ut som dom andra. Där är en jäkla massa olika sjöstjärnor . 2 krabbor visste bara att jag hade en.. En STOR mängd med små " 0.5-1cm" röda tjocka larver typ . 2 olika snäckor i X antal. En med långt skall typ svart Vit randigt. Sen en sort med typ vit/transparent skal. En massa konstiga ser typ ut som skallbagar. Och sen 4 sådana här på bilden???? Som jag aldrig skådat innan..

5aec9cfa-8ab8-e50c.jpg

Vad är det? Är dom farliga??

Jag måste ju tycka att jag lyckats få tag i massa bra sten hehe

Ursäkta stavfel telefonen är rätt dryg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja asså det ni ser på bilden är nog inte ens en 10 del av hela masken.. Den har den delen ute allt annat ringlar i och ut o runt stenen.

Är jag bara en jävla fegis eller vad? Vågar fan knappt stoppa ner handen i akvariet längre haha. Mer respekt för akvariet nu än jag hade när jag avla giftiga reptiler .. "med tillstånd" .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har aldrig handskar på mig, och jag har några riktiga fetingar i åtminstone en av stenarna och det har gått bra hittills. Speciellt så länge jag inte visste att de var så många och så stora. :P

Nu tänker man sig ju lite mer för vart man sätter fingrarna och är lite mer spänd, men har testat handskar en gång och det var rätt bökigt.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...