Gå till innehåll

Rickes 1125 Liter inwall


Ricke

Rekommenderade inlägg

  • 4 veckor senare...

Då jag nu startat upp kuben ger det mig nu möjlighet och lugn att planera inför återstart av detta karet kanske till vintern nästa år och då ska jag undertiden bygga ett rev i dödsten och keramik.

Funderar på att köra lätta koraller som inte kräver så mycket ljus och sedan funderar jag på att trycka i ett 20-30 tal Blådjävlar någon som har erfarenhet av att ha många sånna tillsammans? Sen någon kirurg, trykare och möjligen en igelkotte :) tåliga tuffa fiskar är tanken.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Det brukar ju funka i butikerna, sen hur det blir ifall du stoppar i så många i ett "rev" kan jag inte svara på, men så länge du håller dig med en eller två hanar och resten honor så tror jag det ska funka.

Se nu till att planera in en sumphörna som kan ta ytvattnet och sen i med en bra skummare i den hörnan så du kan ta hand om de restprodukter som stimmet ger.

Kommer förresten ihåg att det fanns någon som byggt ett mindre kar med revkeramik och sen satte i en massa blue devils, ska se ifall jag hittar länken igen...

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Denna gången borrar jag nog botten för sumpen står under karet men då karet är oborrat nu och hade en box innan, men har märkt hur smidigt det är med borrat kar så får bli det sen.

Denna gången ska jag inte stressa då jag har ett litet salt igång nu för att hålla lugnet nere ;-)

  • Gilla 1
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 år senare...

Efter många turer och sug som kommit och gått, så är det nu beslutat att dra igång igen till hösten. Kommer börja fylla det med levande sten för inkörning osv, men övrigt levande kommer först till hösten.

Håll utkik :-)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...