Gå till innehåll

Guardians of Catfish på G igen!


Rekommenderade inlägg

Guardians of Catfish har en ny styrelse, revisor och redaktion!

På årsmötet i Linköping 22 maj valdes en ny styrelse på 5 man och 1 ny revisor. Kvarstår från förra styrelsen gör Kristian Adolfsson (nu ordförande), Mattias Fernström (medlemsansvarig), Kurt Dahlberg (sponsor- och mötesansvarig), ny Kassör är Mattias Johansson och ledamot Wilhelm Lubkowitz.

Vi har nu också en redaktion på 3 man som ska se till att få fram Malbiten igen. Den består av Wilhelm Lubkowitz, Cristoffer Forssander och Ola Johanneson. Vi kommer ge ut ett nummer i god tid innan höstmötet och 2 nummer innan varje möte under 2012. Vi siktar på att under 2013 kunna ge ut 3-4 nummer och till 2014 definitivt vara upp i 4 nummer igen.

Vi har ett mindre lager av artiklar men vi vill gärna ha in flera! Passa på att skriva om era odlingar och favoritmalar i sommar.

Höstens möte kommer mycket preliminärt att vara i Karlstad (föredragshållare ej klart) i oktober/november. Nästa årsmöte är dock klart att det blir i Malmö i april (preliminär föredragshållare Kim Mathiasen om Corydoras).

Vår nya revisor kommer att ansvara för att dra i 3 ”surdegar” som vi har liggande så styrelsen kan koncentrera sig på att få fart på föreningen igen. Pga. att ett komplett bokslut inte kunde presenteras röstade årsmötet för att nästa möte kommer att vara ett extra årsmötet där punkten om ansvarsfrihet kommer att tas upp. Då ska alla ekonomiska frågor vara utredda.

Föreningens ekonomi är inte dålig men vi har några osäkra skulder och vi är fortfarande skyldiga för tidigare styrelsers utsvävningar. Vi kommer hålla en relativt låg profil vad gäller långväga (och därmed dyra) föredragshållare och jobba på att få ner kostnader för tryckning och distribution.

Vi hoppas ni vill vara med och stödja föreningen genom att bli medlemmar. Avgiften är bara 150:- för resten av 2011 och kommer vara oförändrad för nästa år. Vi är i dagsläget c:a 40 betalande medlemmar och hoppas vi kan bli c:a 100 till slutet av 2012.

Styrelsen vill också tacka alla de som tidigare ställt upp för föreningen.

Välkomna gamla som nya medlemmar.

http://www.goc.se/j/

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...