Gå till innehåll

problem med att ladda sidan.


Rekommenderade inlägg

  • Svar 69
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Databasservern gick på knäna igen, hoppas den håller en stund nu igen... Vi jobbar för att bli av med dessa problem, förhoppningsvis blir det bättre snart!

Stort tack för att du/ni sliter med att hålla guiden flytande. Bugar och bockar /Samuel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

ni komm rätt så ni kunde posta i rätt råd. jag startade precis en tråd om samma problem men under fel kategori då jag inte kan orientera mig på sidan.

enda skillnaden är att jag kommer inte till en rysk viagrasida utan till en från USA... :/

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...
är det bara jag som inte kommer inte kan laddaupp sidan från e dator med windows och Explorer.mobilen funkar precis som allt ska?

Nä jag kommer inte heller in på denna sidan med datorn genom mitt bredband iphonen går inte i heller genom nätverket så något har dom hittat på med , jag har skrivet på den nya siten men ingen verkar ha hittat något.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Teknikteamet håller på och testar ett par nya saker då det kommer bli lite ändringar för forumets stabilitet, tyvärr blev det ett litet misstag natten till idag, men det har rättats till, dock kan det ta lite tid innan ni kan komma åt siten via er dator igen. Att rensa sina cookies kan dock hjälpa till att snabba upp det hela. :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ber så mycket om ursäkt för det inträffade, det är ett problem med namnservrarna, som av nåt skäl hos en del inte godkänns när anropen kommer ifrån utanför CN:s (våran nuvarande leverantör)... det var nåt jag inte räknat med, skälet till skiftet till våran nya leverantör var för att minimera nertiden när vi byter till den riktiga servern. Nu slog det lite fel och en del fick tyvärr lida för det, jag har skiftat tillbaks till de gamla namnservrarna, men för att informationen ska sprida sig till alla namnservrar kan ta i extrema fall ta upp till 48 timmar, därför jag ville ha det gjort så vi inte får en sån nertid när väl skiftet görs.

Men jag har gjort en förändring i planerna för migrationen och då jag vet att våran nya server svarar på anrop direkt på ip-adressen (vilket inte är sant för CN:s server) så ska det gå att undkomma problemen när vi släcker ned denna servern.

Vi kommer snart med en tidsplan för migreringen så att alla vet vad som sker och när det sker... förhoppningsvis kan vi hålla nere nertiden vid flytten till under en timme, för som vi vet är SG-abstinens inte trevligt eller hälsosamt, så vi ska försöka hålla den minimal.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Vi har en såpass gammal version av vBulletin programvaran att det finns flera kända säkerhetsrisker... därför jag testade på den nya servern att patcha upp så att allting så att vi har en säker miljö (samma sak med inloggningar till FTP med mera, hos CN finns ingen säkerhet i systemet, så lösenorden skickas i klartext över nätet, så en otrevlig person kan komma åt att sätta in skadlig kod.. Dessa saker är nånting jag satt stopp för i den nya server, där skickas informationen krypterad... Nånting som vi sannolikt i förlängningen kommer föra in änven i det normala forumet, så att inte era lösenord och liknande skickas i klartext, men detta är en bra bit in i framtiden.

Jag kan säga så att jag prioriterar migreringen över allt annat just nu, därför det ibland kan ta lång tid för mig att svara, men som tur är finns det andra i föreningen som tar steget in då =)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...