Gå till innehåll

Mer aktiv moderering


Rekommenderade inlägg

På senaste tiden är det tyvärr många deltagare på forumet som känt sig påhoppade och uthängda, vi har även fått in många anmälningar om onödigt gnäll och dålig stämmning.

På förekommen anledning så kommer därför modererandet på saltvattensguiden att bli betydligt hårdare och snabbare. Vi kommer fr.o.m idag inte tolerera några som helst regelbrott, det är nolltolerans som gäller. Som vanligt är vi minst två moderatorer som i samförstånd tycker till om regelbrott innan åtgärd vidtas.

Vi har även infört ett nytt standardiserat poängsystem för regelbrott (detta system är ett vanligt förekommande system på forum), poängen hittar ni vid respektive regel inom parentes. När/om man kommer upp i ett visst antal poäng så ser systemet till att man blir automatiskt avstängd en tid, hur länge beror på antalet poäng man har fått.

Vi kan även bestämma hur många poäng en användare får manuellt, om vi anser det vara nödvändigt.

Poängen ligger kvar i ett år i profilen, om inte nytt regelbrott begås så förfaller dom. Bryter man mot en ny regel inom ett år så förlängs tiden med ett år från senaste förseelsen.

Tiderna för avstängning börjar från 20p vilket ger automatisk avstängning en månad, sedan ökar tiden med antalet poäng.

Så vi uppmanar samtliga att läsa igenom reglerna igen.

REGLER

Mvh. Moderatorerna

Ändrat av Maglofster
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Guest
Detta ämne är stängt för fler inlägg
×
×
  • Skapa Ny...