Gå till innehåll

Någon som testat Reef Octupus BH1000 skummare?


djzimon

Rekommenderade inlägg

Hej, rubriken säger allt, någon som testat reef octupus bh1000 skummare. Vi kör utan sump nu och behöver en påhängnings skummare eftersom våran tunze 9006 tar sån plats i karet! en mc500 har vi med tittat på men läst också om mycket problem med dem samt att dem tar upp mycket plats den med.. vad har ni för råd? , när vi körde sump var det ej problems med något! h. sImOn

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jo dom är väll snarlika! Vi tyckte bara att mce600 e för stor för vårt kar nu när vi kör utan sump! 250-280l just nu ... skulle mce500 gå att ha utan för karet skulle vi kört direkt på den. Skall till en akvariebutik småningom i täby ;) får fundera tillsdess! :) kan klämma lite på en mce600 :) så får vi se :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

hej, tänkte mera på att den skulle funka som ytavrinning och få ytskiktet klarare..ta in i skummaren och ha en svamp bit i utsuget sedan?? glaset är 1cm tjockt på karet! (kanten) måst även plugga ytavrinning vi har och höja vatten nivån i karet! men kan gärna diskutera mera när vi far till täby! :) kan ju belasta karet rätt hårt då med tanke på bra skummare..och reservdelar går att få tag på läste jag nånstans till dem.. tack greger för svar!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...