Gå till innehåll

Funkar led lampor från amazon bra?


Nils Bonnier

Rekommenderade inlägg

Det jag undrar är om ledlampor från amazon funkar bra? kollade på några för ca 100 pund styck som heter VIPARSPECTRA timer control 165 w led ramp, tror ni denna skulle funka bra eller är det led lamporna som kostar ca 4000 kr st som gäller? Bra att tillägga är att jag ska både ha mjuk och stenkoraller.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Den påminner i utseende väldigt mycket om andra kinaled som finns, mars etc. Kolla på ali express 165w led eller googla. Jämför led-uppsättningen. 

 

Finns några här som har/har provat mars led. 

 

Jag köpte själv en likvärdig från blocket, dock ingen wi-fi (fanns inte tidigare) utan manuell dimmning. Har kört den över en 200 liter plasttunna som jag hade sten i med lite skivor på, dom slog ut väldigt bra, ingen aning hur den presterar på lps/sps och andra mjukisar. 

Den jag köpte väsnas rätt ordentligt när jag skruvar upp effekten, fläktarna går igång nästan direkt bara jag drar på lite. 

 

Mvh

Kim

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

De viperspectra jag hittade avr för växter, men bara snabbgooglade. (De hade bara blå och röda dioder) men är de blå och vita fungerar det, men sen får man ofta vad man betalar för med led. Bättre support, enklare styrning/gränssnitt i app, högre kvalitet på dioder etc. (sägfer jag som har odlat koraller under kinaled i förrådet)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...