Dimorb Postat 9 juli 2017 Postat 9 juli 2017 (ändrat) Letar på forumet efter en tråd som kan förklara VÄS (vodka, ättika, socker) metoden. Vad är fördelen med den metoden kontra t.ex. ren vodka eller nopox? Handlar det enbart om kostnaden eller har metoden andra fördelar? Hur ser ett recept med VÄS ut? Varför använder man socker i VÄS samtidigt som man har gått bort från sockermetoden, enbart sockervattendosering?, p.g.a. risk för jäst? Finns säkert svar på guiden men finner ingenting när jag försöker mig på att använda sökfunktionen. Någon som har länkar? Eller rena svar? Har t.ex. hört att det skall/kan vara stor skillnad på vilken typ av bakterier som tillgodogör sig olika typer av kolkällor och att man därför kan få olika effekt på olika källor. Om det stämmer så känns det inte som att det är så lurt att gå från t.ex. nopox (metanol) till en annan kolkälla biopellets, VÄS eller liknande som kanske riktar sig mer mot en annan bakterietyp? @jonasroman@Slanten Ändrat 9 juli 2017 av Dimorb Citera
Lasse Postat 9 juli 2017 Postat 9 juli 2017 En enkel sökning med ordet VÄS i rutan för Google på startsidan gav följande Startsidan hittar du här https://saltvattensguiden.se/ Till vänster kan du söka med hjälp av Google i saltvattensguiden - lycka till MVH Lasse 1 Citera
Dimorb Postat 10 juli 2017 Författare Postat 10 juli 2017 Jag söker alltid med forumets sökfunktion och finner ingenting.. Visste inte att man kunde söka med Google på forumet. Tack. Citera
Rekommenderade inlägg
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.