Gå till innehåll

Nytt på foderfronten.


runstenen

Rekommenderade inlägg

Veganfodret är nog inte så dumt med tanke på vilken fisk som finns på burken. Redan Kjell Fohrman lyckades bevisa att om man bara gav Tropheussläktet  helt vegetarisk mat så slapp man bukvattensoten.

 

Cannabis i fiskefoder var dock en helt ny grej. Det står hampolja i innehållsförteckningen - och det finns hampolja fri från THC i cannabis och annan hampa.  - Men va f-n - vi ger ju ofta vodka till vår akvarium - så varför inte 🤣

 

MVH Lasse

  • Gilla 2
  • Haha 1
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

https://skanefro.se/shop/gronyta/villa-tradgard/hampafro/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google shopping feed&utm_medium=cpc&utm_term=9370&gclid=EAIaIQobChMI5NX57cjv6gIVB7p3Ch05zQUWEAYYAyABEgIUGPD_BwE

 

Marknadsföring 🙂.  Precis som länken så är Hampa frö och olja något som både äts av människor och djur sedan länge, men att skriva Cannabis och lägga ett grönt löv gör nog att fler ser produkten. Frågan är om Hampa olja är bättre än fiskolja..båda är rika på omegafetter iaf. 

 

Ang Vegan är det nog också så att det är ett ord som är modernt men samtidigt är det nog många som vill slippa ge sina växtätande fiskar produkter gjorda på grisgelatin.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...