Jump to content

CoraroC Tank Crash Refund – Framtidssäkra ditt akvarium redan idag!


Recommended Posts

Om man hållit på ett tag med saltvattensakvarium och i synnerhet sps-koraller så vet man att framgång kan vara tålamodsprövande och motgångar kan komma snabbt och vara kostsamma. Därför introducerar CoraroC inom kort Tank Crash Refund

1486162638_SPS-dden(Medium).JPG.dccd0b896438814eb2eb34313823d4f1.JPG

 

Vad är Tank Crash Refund?

Om ditt akvarium kraschar och alla eller många av dina koraller dör kommer vi erbjuda avsevärd rabatt för inköp av nya koraller. Vi hoppas att det ska vara möjligt att ”komma igång” igen istället för att av denna orsak lägga ner eller sluta med hobbyn.

 

Hur fungerar Tank Crash Refund?

Tank Crash Refund bygger på en rabattstege där olika kriterier avgör storleken på rabatten. I grunden kan man säga att ju mer koraller man köper från CoraroC och ju mer man skriver om sitt akvarium på Saltvattensguiden desto mer rabatt får man vid en eventuell krasch. Vi vet också att det är lätt att ”klanta till det” för sig så även det kommer ge viss rabatt även om det inte kommer väga lika tungt som mer okända motgångar som utvecklar kunskapen inom hobbyn.

 

Varför gör CoraroC detta?

Vi tycker i första hand att det är en kul grej och hoppas att det bidrar till en aktiv ”community”. Vi hoppas också att fler vill pröva på att hålla SPS-koraller och njuta av den delen i sin hobby.

 

Hur ser då rabattstegen ut?

Så här ser idén ut just nu:

 

Steg 1

15% rabatt på 2 inköp av koraller hos CoraroC.

Kriterier för steg 1

 • Du har tidigare handlat hos CoraroC.

 • Du har en tråd om ditt akvarium på Saltvattensguiden.

 • Något har hänt i ditt akvarium så att mer än 5 st av dina koraller dött under de senaste 2 veckorna. (Kan vara strömavbrott, instabila värden, feldosering, annat.)

 • I din tråd på Saltvattensguiden redovisar du minst en bild där korallerna lever och en bild på de döda korallerna med en beskrivning om vad som hänt.

 

Steg 2

25% rabatt på 2 inköp av koraller hos CoraroC (begränsat till max 2 av varje korall/art).

Kriterier för steg 2

 • Du har tidigare handlat minst 5 koraller vid 2 olika tillfällen hos CoraroC.

 • Du har en tråd om ditt akvarium på Saltvattensguiden som du under de 3 senaste månaderna uppdaterat minst 1 gång per vecka.

 • Något har hänt i ditt akvarium så att mer än 10 st av dina koraller dött under de senaste 2 veckorna. (Kan vara strömavbrott, instabila värden, feldosering, annat.)

 • I din tråd på Saltvattensguiden redovisar du minst 3 olika bilder där korallerna lever och minst 3 olika på de döda korallerna med en beskrivning om vad som hänt.

 

Steg 3

50% rabatt på 2 inköp av koraller hos CoraroC (begränsat till en korall/art).

Kriterier för steg 3

 • Du har tidigare handlat minst 10 koraller vid 3 olika tillfällen hos CoraroC.

 • Du har en tråd om ditt akvarium på Saltvattensguiden som du under de 3 senaste månaderna uppdaterat minst 2 gånger per vecka.

 • Något för dig okänt har hänt i ditt akvarium så att mer än 30 st av dina koraller dött under de senaste 4 veckorna.

 • Du beskriver aktivt med detaljerade bilder på korallerna i din tråd vad du tror är orsaken och ber om input från andra. I din tråd på Saltvattensguiden redovisar du minst 3 olika bilder där korallerna lever och minst 3 olika på de döda korallerna med en beskrivning om vad som hänt.

 • Du har fört loggbok på dina vattenvärden (KH, PO4, NO3, Ca och salthalt) och kan visa att de varit stabila de sista 3 månaderna.

 

Ni får gärna ge förslag och input till detta. Kom bara ihåg att vi gör det för att vara en kul grej och systemet kommer ha en viss godtycklighet förbehållen CoraroC. Så det hela bygger till stor del på goodwill från vår sida och vi vill inte ha en ”stelbent” diskussion om exakta gränsdragningar. Vi kommer göra allt vi kan för att bjuda till för att ha dig kvar i hobbyn.

 

När vi känner att funderingarna kring detta landat kommer vi presentera systemet på vår hemsida www.coraroc.com.

 

Så alla glada akvarister framtidssäkra ditt akvarium redan idag genom att köpa koraller hos oss och kom igång och presentera ditt akvarium här på Saltvattensguiden.

 

Have a crush on your tank even with a crash

1330650695_CorarocbyReefDesignermini.jpg.f445845c4f53716442239adda6e635c6.jpg

 

 

1294157952_Spstank.JPG.914bdac223079fb93520af6811f8ee7f.JPG

 

 • Like 10
 • Thanks 2
Link to post
Share on other sites
×
×
 • Create New...