Gå till innehåll

Hinna på ytan??


Henrik dahlström

Rekommenderade inlägg

Damm, smuts, överskott på protein i vattnet från mat, kallas ofta proteinhinna.

Har man avrinning så försviner det ner, kraftig rörelse på ytan kan också fungera till viss del. Har man ingen avrining ner till sump så är det lite knöligare, man kan till exempel suga upp det genom att doppa ett tidningsark lite smått.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har en grunka från eheim som användes 8 år på slutet av 90 talet och början på 2000 talet. 

Får inte lägga in foto helt plötsligt - för stor bild. 

Försökte krypa men det gick inte. 

Har du en e-post kan jag maila en bild. 

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...