Gå till innehåll

Tunze Nanostreamer


Norberg

Rekommenderade inlägg

Jag var kontakt med den butiken jag köpt den av som gick sönder.Och dom sa att tunze inte byter ut bygeln så garantin gäller inte efter som butiken inte får ersättnig för den.Och vad jag förstår så är det flera som har haft problem med att bygeln pajar.Så tunze är lite av ett skämt tycker jag.Dom har alltid haft grejor förut men nu har dom gjort bort sig lite på nano pumparna tycker jag.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 263
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Dennis, oavset vad de får utav Tunze eller ej, så gäller garantin för dig som slutkund, antingen skall vara repareras eller så ska du få en ersättningsprodukt. Be dem kontrollera sina åtaganden som butik och meddela dem att vi har lagar och regler som reglerar detta i vårt land. Har de problem med Tunze så får de ta och upphöra med försäljningen utav deras grejer istället, men det är inte du som kund som ska få ta smällen.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hmm ja nu blev det så i denna fråga då dom sa att dom inte hade en aning om när dom ska få grejor av tunze.Och jag kan inte vänta i en månad på att få en ny( och betala den ) då jag har för få pumpar i mitt akvarium och kan inte vara utan min.Så jag tog och beställde 2 st till mig själv från tunzes hemsida.Hoppas det går fort =(..

Och som jag fatta när jag prata med butiken där jag köpt den så sa han till mig ordagrant att dom får ingen ersättning av tunze för dom byglar som pajat.Så då fatta jag att jag inte skulle få en ersättnings bygel av dom.Utan blev tvungen att betala för den.Då kan jag ju lika gärna köpa den av tunze själv.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nano är en riktigt bra pump har inte haft problem alls med mina men fästena till dom är bara skräp tycker jag.Jag har 3 st och har fått limma alla mot magneten kanon tänkte jag nu kan inget gå fel.Men när jag skulle rengöra en som suttit i min burk i typ 3 månader.Ja då sprack ena armen på fästet och då våldade jag inte.Jag skulle bara dra ut pumpen ur fästet..Så nu har jag beställt 2 st nya från tunzes hemsida vill ha en i reserv.Någon som har någon erfarenhet att beställa från dom tar det lång tid att få grejor?

Min schweiziske fiskhandlare berättade att Tunze säger rakt ut att de prioriterar de amerikanska och japanska marknaderna framför Europa. Han hävdar att det är ett rent h.....e att få saker därifrån.

Vad säger våra svenska handlare?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

när man läser tråden får man vatten på sin kvarn. Streampumparna är sämre än den enklaste taiwanskräpet. Inget handhavandefel kan vi alla intyga som erfar problem med pumpen.

Snart får de nog bli en skrivelse till Tunze...köper man en pump för 1700:- skall den funka år ut o år in..så e de bara. Min nya streampump har nu på nytt efter 2 ynlka veckor börjat slamra. jag blir tokig!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 månader senare...

Ja grymt besviken på på dessa pumpar en knäckt axel,dålig passform på fontkåpan får knappt den att sitta kvar och fästet på byglen...kan bara gapskratta och sen som grädde på moset så låter den ena utav bara h-lvete.

Nästa streamer blir en till seio pump ful pump fult fäste men den går som en klocka nästan helt ljudlös.

Men det finns säkert folk som har fått kassa såna också.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Lite tråkigt o höra....min 2500 har funkat perfekt. Förutom att dom små löjliga fästena smällde av första gången jag skulle göra rent den....Så det är ingen perfekt produkt, långt ifrån.

Men den e ljudlös o liten:-)

Jag har oxo beställt grejer från Tunzes hemsida, kan bara berömma dom för snabb o perfekt service.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej Joakim. Välkommen i de besviknas gäng. Rena skitpumpen. jag har bytt ut min ena 3 ggr o den andra 2 ggr, o fästena 2 ggr på vardera pump. Ingen av pumparna är äldre än 6 månader! Det talar sitt tydliga språk. Just nu har den ena pumpen börjat skramla igen, men än så länge så lågt ljud så jag orkar inte bry mej längre. Vore de inte för den tilltalande storleken, fördelaktiga utseendet, samt att jag lagt ut hutlösa 1700:- per pump, hade skiten hivats ut från min balkong för länge sen (jag bor på våning 10..:))

Mvh

Jonas

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

hehe.

Fästena är limmade från början kanske är en sak så magnet och hållare sitter ihop.

Japp jag har skurit av den vägg/kant som sitter på insidan av yttre skalet.

Det är allt som är gjort.

Köpte dom 1månads begagnade

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...