Gå till innehåll

Atlas

Medlem
  • Antal inlägg

    692
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Nicklas
  • Stad
    Sölvesborg
  • Akvarievolym
    720 L Revkar med 130 L sump
    222 L Faggkar

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

Atlas's prestationer

Välkänd rocka

Välkänd rocka (10/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Skrivkramp Rare
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad

Senaste prestationer

91

Omdöme

  1. Tackar för det varma välkomnande.. Akvarium blir det. Frågan är bara när. Och tackar för fraggerbjudanden.. Det är välkommet. Ja det blev en dryg resa Larry. Typiskt med punka när man skulle storhandla av Andreas Hälsa C tillbaka.. Ska kolla era trådar när tid finnes. Den lille kotten tar ju en hel del tid
  2. Inte utan att man saknar sitt kar.. Mycket har hänt och är nu mera både pappa och husägare.. Planerna på ett akvarierum i källaren börjar växa fram.
  3. Trevligt att se.. Hoppas den växer på bra hos dej o tack för besöket..
  4. Känner att jag har tappat sugen till det mesta pga bortgång av både min mor och min far på kort tid. Lägger därför ut mitt kar till försäljning istället för att fisk o koraller ska lida. Kommer garanterat att återkomma med ett större bygge i framtiden. Tack för allt stöd och hjälp som ni givit mej och hjälpt mej bygga upp detta kar. Mvh Atlas/Nicklas Nilsson
  5. Den är från Andreas N från början och skulle tippa på att det är en Montipora digitata 02 . Någon får gärna rätta mej om jag har fel..
  6. Tackar Ola.. Trevligt att du kom o tog dej en titt..
  7. Nej men dock lite svartmögel i några hörn..
  8. Har du bara bra ventialtion så ska det nog inte vara några problem. Det är dålig ventilation i dessa lägenheter och ca totalt 1000L öppen yta dunstar en del. Har köpt en avfuktare som går dygnet runt så nu börjar det gå åt rätt håll.
  9. Har haft en lite tråkig tid med bortgång av min far och fuktproblem från karet.Så nu är karet täckt med Acrylplast och även osmostanken skall täckas. Lite nya grejer har dock hittat ner i baljan. 4 st Bangaier 1 st Lila Tubanemon 1 st Gigantea Anemon ,vit med lila toppar. Kommer säkert dock att bli brun. 1 st Sjöhare. Har massor av jobb framför sej. 1 st SegelfensKirurg 3 st Nya putsarräkor. Vit o rödrandiga. Både min MiniHaddoni och min röd Bta har delat på sej. Så nu har jag 4 st röda Bta.er Karet rullar på bra annars och korallerna växer bra. Bara algerna som vägrar ge med sej.. Verkar dock vara på tillbakagång.. Min Achilles mår kanon och har varit prickfri väldigt länge nu och jag har inte haft mitt uv igång på flera veckor. Det ser väldigt bra ut. Lägger upp lite bilder.
  10. Min försök med en Imperator gjorde stora sår(skador) på min lilla fungia.. Körde den i druvsockerbad.. Den återhämtade sej väldigt fort. Värt o prova kanske Ola
  11. Ser ju kanon ut. Bra jobbat Fredrik
  12. Trevligt att karet har kommit Henric Ska bli kul o se hur det blir. Synd bara på det som dött för dej..
  13. Jäklar vad fint det börjar bli redan Kul att se Andreas
  14. Stiligt Larry. Ser ju väldigt bra ut.
  15. Trevligt med ny ramp. Själv styr jag min ramp via BT genom min dator. Funkar bra. Men jag är helt klart med dej Manne vad du menar. Dom borde ju löst det ganska lätt tycker man att styra det från en apple produkt eller liknande.
×
×
  • Skapa Ny...