Jump to content

raklun

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Kristoffer
 • City
  Uppsala
 • Akvarievolym
  Endast Saltvatten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, Håller på att starta upp ett akvarie och har flyttat in LS:en från en temporär tank, har nu hittat ett gäng små knappar som jag inte kunnat se innan. Tycker det ser ut som nån sorts palythoamördarknapp i och med att det är som ett sträck tvärsöver, men någon med bättre koll kanske har andra förslag? Lyckats få en halvtaskig bild på en av dom. Vad den nu än må vara så vette tusen om jag vill ha kvar dom i akvariet. Tänkte att eftersom dom är så små och så få, max 0,5cm och en 4-5 st, så borde det väl gå att täcka över skiten med korallim för undervattensbruk?
 2. raklun

  Få loss tankgenomföring

  Yes tänkte prova det, tyvärr så sitter genomförningen med muttern på utsidan så blir till att såga först, men genomförningen och kopplingen ska nog gå att rädda iaf.
 3. raklun

  Få loss tankgenomföring

  Tack för svar, var lite det jag misstänkte, då blir det att ta fram bågfilen helt enkelt.
 4. Skulle behöva lite hjälp med hur man på bästa sätt lossar på en tankgenomföring som sitter som berget. Tror det är en sån här genomföring: Tankgenomföring Den nedre muttern lossnar utan problem men om jag fattat det rätt så ska den övre muttern också gå att lossa på? Kan tyvärr inte ta ut genomföringen på det sättet det lossnar nu då det sitter en koppling limmad direkt i den som jag gärna vill spara. Tar gärna emot tips om nån sitter på något gammalt knep. Har provat med ogräsättika över natten, kanske bara gäller att ha mer tålamod?
×