Gå till innehåll

Losenborg

Medlem
  • Antal inlägg

    77
  • Gick med

  • Senaste besök

Statusuppdateringar postat av Losenborg

  1. Jag skulle vilja köpa en annemon eller korall som ni har märkt med 2885-1 i så fall vill jag ha den sänd till STEN LOSENBORG STORGATAN 61 post Nr 97231 Luleå-

    Tala om hur jag överför pengar för dett till er, och om det är möjligt att sända den till LULEÅ.

    Min mail adress är: s.losenborg @gmail.com

    Sten Losenborg

  2. Kan någon tala om för mig hur ofta man skall tillföra vodka till ett akvarium som är på ca 400 liter, Man kan ju inte ge dom för mycket av det goda, för då blir dom väl på örat.

    Tacksam för svar. Jag har en del problem med gröna alger, ser ut som en gräsmatta ca 3-4 cm långa, värderna enligt senaste kollen var bra. Finns det något som man kan blanda i akvariet för att få bort detta ?

    stenlo

  3. Tänkte mig att använda vodka metoden i mitt akvarium , det är på ca 400 liter, ett hörn akvarium. Hur mycket a vodkan och hur ofta skall dom ha sig en jäkel?

    Stenlo

  4. Fiskarna har avlidit varför.

  5. FISkarna har dött!!

  6. Kan någon förklara detta ?

    Helt plötsligt såg jag en fisk som simmade underligt, när jag tittade mer på fisken såg jag att det var som en dimma över ögonen på fisken, samtidigt fanns det ganska stora prickar ( vita ) på kroppen. jag trodde att det var vita prick så jag behandlade akvariet med den medicinen, dagen efter var fisken död och sedan på två dagar alla fiskarna i akvariet, det enda som lever nu är två räkor. ALLTSÅ.

    Vit hinna över ögonen som ser ut som om fisken är blind och något som ser ut som vita prick men är väldigt små prickar och väldigt tätt på fisk kroppen.Det är ett tio tal fiskar som dog !

    Har någon ett förslag vad detta är för något.?

    stenlo

×
×
  • Skapa Ny...