Jump to content

Ted-m

Medlem
 • Posts

  1,355
 • Joined

 • Last visited

Status Updates posted by Ted-m

 1. Aha ungefär som ett RSM130.

  Vart bor du?

  Om du vill ha hjälp i start så är det bara att höra av dig.

  Har även lite nybörjar fraggar till skänkes som du kan få av mig.

  Skall ner till Stockholm med Nordin från sollefteå här på forumet den 9é oktober så om du vill haka på så är det bara att höra av sig till mig.

  Vi skall till Triton,Akvarieleasing och bromma zoo.Eventuelt om vi får tid kommer vi stanna till på akvariehobby i uppsala med.

  Jag har platts för 6 stycken i bussen och vi är 3 hittils.Så om man vill handla något stort så finns det platts.

  Du kan nå mig på tele 0730475952 mellan 12:00-02:00 då jag jobbar natt ;)

  Annars kan du även skicka medelande här.

  MVH.Ted

 2. Nja du har ju Heiki på akvarieleasing på alnö.Han tog hem ett kar till mig till bra pris men jag tror även han känner folk som limmar kar.

  Jag provade ryds glas i timrå och sundsvall men dom ville inte limma akvarium pga att dom inte limmat så många och var rädda för att de skulle gå sönder.

  Vad är det för kar du skall limma?

  MVH.Ted

 3. Jag brukar bara ta betalt för frakten men nån krona + är inte dumt heller skall kolla hur mycket jag kan avvara.

  Skickar i bubbelkuvert och skicka på måndag-onsdag för snabb leverans samt lägger på en låda som är inomhus för att dom skall vara så fräsh som möjligt.Jag skall kolla det till i morgon om det går bra.

  Kantnålar är något som jag funderat på men har inte lust att skaffa fler kar nu när man snart skall flytta få se om RSM130 blir ett low flow kar med något kul i framtiden.

 4. C. sertularioides C. serrulata Lomentaria articulata har jag just nu i algväg men troligast kommer jag utöka utbudet senare.

  Jag återkommer lite senare då jag sitter på jobbet.

 5. Ja jag har en polare som starta när jag starta.Vi köpte sten av en kille Tomas tror jag han heter som haft ett par stora kar men kör ett RSM nu.Sen finns en äldre herre i Hemmanet som jag inte kommer ihåg namnety på som jag var hem till.Han odla clowner förr och jag köpte lite mjukisar av han.Jag vet att det skall finnas fler då jag pratar med djuraffärena här och dom säger ibland till att dom haft besök av folk som beställt saltvattens saker tex salt skummare osv men jag har inte lyckets lokalisera dessa.Var själv inne på att starta eget lite på sidan om men det ran ut i sanden.Nu skall jag flytta och då kommer jag köpa ett Infinity 153 som säljs på Bromma zoo.Ligger på 900 liter.

  Kommer även odla clowner av olika sort fram över även om det är svrt har jag läst på i ett år nu så det blir en odlingslokal när jag byter till större hus.

  Skall in och titta på din sida också.

  Hoppas vi hörs i framtiden och säg till när du skall till Sundsvall.

  Mitt nr är 060536170

  MVH.Ted

×
×
 • Create New...