Gå till innehåll

RobbanF

Medlem
  • Antal inlägg

    128
  • Gick med

  • Senaste besök

Statusuppdateringar postat av RobbanF

  1. Tjenare Robban här när är det dags för nytt föredrag då? Var ju riktigt bra sist, Har förresten startat en ny balja och funderar lite på vilka "ryggradslösa djur" man kan ha i sanden utan att de äter upp allt det bra?

    /Robban

  2. Tjenare

    Robban från H-näs här när är det dags för nästa saltmöte tycker det var länge sen nu.

    Har förresten startat en ny balja också.

    /Robban

  3. tjena!

    verkar som karet är tätt så det ska snart börja blanda salt i min vatten tunna. Annars? allt lungt.

  4. TJENA

    Och god fortsättning, för min del går det bra startar utan DSB till en början och sen får man se. Bygget går vidare dag för dag och jag hoppas kunna hälla i vatten runt nyår. Sen gäller det bara att få tag i levande sten. Kommer säkert förbi nästa vecka för att skaffa mer inspirition för att bygga vidare. Det värsta är att det tar sån tid att få hem saker och ting.

    trevlig fortsättning.Robban

  5. Tjena micke bor på Ölmstorpsvägen den änden närmast flen precis vid radhuslängan där. Vore kanon att komma och kolla lite och skaffa sig lite mer inspiration och förstå hur allt fungerar mer exact. Man hr läst massor men inget går upp mot verkligheten. Vi får väll hitta på någon dag som passar nångång framöver.

    MVH Robban

  6. TJENA

    Robban heter jag håller på och starta ett 800 l salt i h-näs. Allt en så länge under uppbyggnad och det är mitt första salt. Allt ska bli spännande. Det som är gjort hittills är byggt akvariet och sumpen och läst på i ett halvår. Sen kommer de roliga bitarna med pumpar, skummare och det ska bli DSB. Får se om det funkar.

    Hör gärna av dig vore kul och prata med någon som hålt på ett tag.

    MVH Robban

×
×
  • Skapa Ny...