Gå till innehåll

kladd3

Medlem
  • Antal inlägg

    642
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av kladd3

  1. Sitter och letar efter en brs media reaktor var sugen på deras model då man kan hänga den i skåpet och sedan skruva av behållaren men hittar inget likvärdigt. Någon som vet var man kan få tag i något?

    904d9f06ed36748184cf188f9bc28fa1.jpg

    Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk

    Hittar du ett bra ställe att köpa dessa ifrån så vill jag veta har oxå letat dom en galning efter liknande dock utan resultat

    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  2. 9 timmar sedan, sundvall sa:

    Ok var inne på att köpa en mp40 nästan men har du nån bild på hur ditt kar ser ut eller en video kanske rent av.

    Men du är nöjd med gyren iaf??

    Vilken hastighet och läge kör du på??

    Mvh fredrik

    Skickat från min LG-H815 via Tapatalk

    Försöker fixar det ikväll

    • Gilla 1
  3. Om ca en vecka så fyller karet fem år och firandet har påbörjats med vattenbyte, fosfatremover byte samt att balling dukarna fyllts på. Funderar nu på vad jag ska ge karet i fem års present :)

  4. Ser ju bra ut!Präktigt lys o inga fulalger längre..ser att du skaffat en bubbletip också..kanske det kan bli ett byte längre fram om den sprider sig? Emot en bit av den där euphyllian jag har som du är sugen på hehe...bild 2 lite till höger är det yayamensis från mig?

    BTA har faktiskt hängt med i många år nu har överlevt allt än så länge men har aldrig sett tendenser till delning men gör den det så byter jag gärna :). Yepp det är den yayamensis från dig växer inte fort men den är större nu än när jag fick den.

  5. Jodå den fungerar som en klocka har behövt starta om den en gång sen jag började använda den pga av den hängde sig. Den startar upp som denska efter att strömmen har gått. Inställningarna är ganska simpla och typsnittet är helt ok. Dock kan jag tycka att det finns vissa förbättringsområden när det gäller att ställa in tiden för olika ljuslängder men andra tycker säkert att det är är helt perfekt

    Så summa summaron så är jag väldigt nöjd med den

    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  6. Belastningen är ganska liten 2 clowner en chromis en bangali samt två kiruger, och det klarar skummarenav utan problem.

    Ljudnivån är riktigt bra hör den inte alls genom skåpet dock så kör jag den inte på 100 % men den är så tyst så det inte stör mig iaf

    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  7. Ursäkta om jag kapar tråden lite, men innan har jag bara läst om hur bra det är med turbulens, och nu när gyre kommit är det laminärt flöde som gäller.

    Bör man köra sina vanliga streamers på samma sida för att få laminärt flöde ?

    Bra fråga undrar också detta samt vad är skillnaden mellan dessa två? Vad skulle passa bäst i en kub på 70*70*70?

    Varför ska det finnas alternativ :( blir ju svårt att bestämma sig.

  8. Har beslutsångest vilken ska jag välja. Finns fördela nackdelar med bägge, tror att jag blir nöjd med vilken som helst.

    Frågan är som jag inte riktigt förstår måste man ha något tillbehör om man ska styra vortechen via nätet eller kopplar man bara upp den mot wifi.

    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  9. Jag haft haft mina 2 i 2 veckor nu. Kan väl bara hålla ned om att dom är riktigt tysta, har Jag som på 100% så är det klart dom låter lite.

    Men då flyttar dom mycket vatten också. Så över det hela är jag nöjd, samt att dom går att styra trådlöst via ghl datorn och det är en dröm.

    Man kan ju köra alla 11 olika program under vilka tider man vill, jag kör med olika under dagen och sedan ett lugnare på natten.

    Vart köpte du pumpen och vad kostade den?

    Sent from my iPad using Tapatalk HD

×
×
  • Skapa Ny...