Gå till innehåll

mattep

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senaste besök

Statusuppdateringar postat av mattep

  1. Hej Thomas, mätte mitt Ca idag, hade inte mätt det på länge. Nu har det intagit lite mer normalvärden (<400) Antagligen i samband med att jag höjde upp alkalineteten som låg lite väl lågt förut. Har även lyckats påverka min bror under en längre tid. Så idag blev han stolt ägare till ett RSM250. Han e nog ganska sugen på en inspirationstitt på din mäktiga tank:-)

  2. Lördag vid 2-tiden blir kanon, jag slår dig en pling några timmar innan för att stämma av exakt tid o adress. Ska bli skönt att bli av med saltfika oskulden!

    //Matte

  3. Jag kommer gärna och tittar på din tank nästa helg om det passar dig då! Någon tråd har jag inte här ännu. Låter bra att åka till Ted lönehelgen, denna hobbyn dränerar ju lönekontot fullständigt (i alla fall i startup skedet) så man får ju ha lite timing på butiksbesöken! :-)

  4. Jag ska till Bengt på Marinakvariet i Mölndal imorgon söndag om du vill åka med! Jag tar med tre utav ungarna men det finns många platser kvar i VW-bussen. Öppettiderna 13-17. Tänkte åka så jag är där efter 13 nån gång...

    Jag kommer gärna och tittar på din tank nån dag och frågor det har jag... Det är ju en hel vetenskap dethär med saltvatten :-)

    //Matte

  5. Hej,

    Nice tank du har!

    Hör av dig om du är intresserad av samåkning till de närbelägna eller avlägsna saltvattenbutikerna. Jag är nybörjare på saltvatten och bor i Varberg.

    //Matte

×
×
  • Skapa Ny...