Jump to content

Dellan1980

Medlem
 • Posts

  271
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Dellan1980

 1. Borde inte vi som inte är betalande medlemmar kunna lägga upp att vi vill köpa saker av er stora och högaktiga betalande medlemmar ? det än det öppnar för är ju faktiskt att ni som har betalat och gjort rätt för er till skillnad från mig . att ni faktiskt kan få hitta nån som vill ha era saker utan att ni behöver lägga upp en annons ?

  Jag kanske är dum men min stortå är dummare

 2. Hejsan håller på med ett special bygge av mitt 56 l kar har tagit belysning ifrån mitt clownhotell med 3 x 18 w lampor dock så koppla jag isär allt då jag ville ha in det i huven på det gamla gjorde bort mig galet då jag inte tog foton eller några som helst notiser om hur man ska koppla ihop det igen ! så nu har jag problem ! nån som vet hur fan man kopplar ihop alla kablarna igen ? får inget att funka och har skjutit säkringen i huset 3 gånger redan tacksam för ganska snabba svar =) jag har ju bara en 11w hel lampa som lyser nu har alla delar jag behöver bara det att jag inte kan få det att funka ett väldigt enkelt kopplingshema vore trevligt alla jag tittat på på google fattar jag nada av då jag inte kan dom elektriska betekningrna på el sheman )

 3. hmm jag är verkligen ingen expert men Calcium låter ju som nått värde du bör ha ganska bra av . men alla värdena är viktiga och att ha ett balanserat akvarium är nog viktigare än att få tillväxt av kalkalger ? men antar att jag snart blir rättad av någon mer kunnig i detta :)

 4. nej tyvärr överlevde bara en halvan dock så vet jag också varför va tvungen att resa bort kom hem och hade haft lite små problem med min automatning så det va en stor sörja i tanken :S nitrit nitrate och alla skadliga ämnen man kan tänka sig va skyhöga men den andra lever och finns idag på akvariekällaren i örebro :) Mvh Dennis

 5. Dag 17 efter fragg .

  Ena Halvan mår nog riktigt bra andra halvan ser inte lika uppblåst ut dock så vandrar den som ser frisk ut mycket mer än den andra halvan som ser lite sleten ut vad detta beror på har jag tyvärr ingen aning om ska fortsätta med att hålla bra kolla och uppdatera er kära vänner på guiden .

  Dock har den inte sprutat ut nått gift eller visat några tecken på att dö men ena halvan verkar ha det lite svårare att växa ihop än den andra

  Det va dagens uppdatering

  Mvh Dennis

 6. nej haddonis delar sig inte naturligt och som sagt kommer uppdatera här om det händer något konstigt eller om det funkar bra också va verkligen inte meningen att ni skulle börja spekulera så här hastigt kommer nog ta ett par månader innan mina halvor läker om dom ens gör det men har sett många frågor om detta och jag har själv haft några så vi får se om detta blir ett bra resultat eller om det går till utbildnings kontot :) Men väldigt roligt att se så många intresserade :)

×
×
 • Create New...