Gå till innehåll

Quirkz

Medlem
  • Antal inlägg

    711
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    1

Inlägg postat av Quirkz

  1. 4 timmar sedan, greger sa:

    Vi håller tummarna denna gången Thomas ;)

     

    Tack gör om gör rätt burkar man ju säga storlek på burk vet jag inte riktigt än vad tycker du Big boss

  2. Jag är tillbaka med min 375 liters tråd nya planer är på g med en burk som kommer va tip top info kommer sen... Hoppas ni alla har haft det bra 

     

    I am back 

     

    Mvh Thomas 

  3. Hej hopp alla sps koraller som jag har kvar lever än så länge fast kh ligger bara på 6 ska höjas annars börjar det rulla på varit lite lät med vatten byten. Får skylla på värmen :)

  4. Hej alla nitraten håller sig på 1ppm kanske lite mindre dosera ultrabak och ultra bio känns som det funkade för min burk kommer med bilder sen när det börjar hända något.

  5. Det där med bio pellets e rena skiten körde med en annan kille vi starta samtidigt och ingen fick det att funka nu kör vi en annan plan och det såg ut som min no3 va på g ner vi får se nu.

  6. Mina bio pellets XL har snurrat snart i två månader och fattar inte varför dom inte kommer igång po4 finns det att ta ifrån hela tiden. Den ligger på 0.07 och jag har satt i nu 200 ml per 100 liter aka ger det 1 månad till. Hur lång tid kan det ta innan bio pellets kommer igång

  7. Detta är helt galet mata mina fiskar igår kväll idag när jag vaknar så är min kejsare borta och jag och tjejen min börjar leta i burken ingen kan hitta den jag har letat runt burken i avrinningen men den är helt borta. Kan det va så att dom hinner äta upp en under en kväll och man har krabbor i burken och maskar? Ver ej om jag har skumt är det i alla fall!

    • Gilla 1
×
×
  • Skapa Ny...