Gå till innehåll

Boråsarn

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Boråsarn

  1. Jag kan svara på det och den låter ingenting på lägsta och mellanhastigheten. Men på högsta hastigheten har den en tendens till att surra en aning. Dock inget jag irriterar mej på fast att karet är i sovrummet

    Skickas från min iPhone via Tapatalk

  2. Har nu haft min radion i ett par dagar och jäklar vilket gott ljus och schyssta inställningsmöjligheter :) längtar tills man får hem det nya karet och hoppas att glasmästaren kan skynda sej lite :)

    Skickas från min iPhone via Tapatalk

  3. Med en radion g3 lär du få ljus så det ricker till. Ett annat alternativ är ju Pacific sun Smt likt den manne köpte till sin kub. Finns ju även ps triton s. Kostar samma som radion. Jag personligen skulle välja PS då de inte har de vita floderna som radion har som man ofta ändå dimmar ner.

    Får ta och kika på den en sväng :)

    ju ju fler alternativ som dyker upp desto trevligare! :)

  4. Har försökt läsa mej till vad som skulle passa mej bäst men blir inte ett dugg klokare :)

    karet som är beställt är ett 50x55x55 lxbxh med coast to coast avrinning 10 cm från bakrutan.

    inriktningen på karet kommer bli sps/lps och har kikat på både radion gen3 samt razor nano

    tycker om att stödja våra svenska butiker så kom gärna med andra förslag som finns att få tag på inom rikets gränser, samt för och nackdelar med de ramperna jag nämnt :)

    mvh Henkka

  5. Kör även jag med dessa leds över karet. Jag har 40 st med 20 st rb 18 st 10000k och 2 st 6500k. Mer än nöjd med ljuset och med 80 graders linser så gräver ljuset riktigt ordentligt och har inga problem att få acroporor att trivas även på botten av mitt boyu 128 liters kar:)

  6. Kör själv på 36 led kittet dimmbart som jag kompletterat med 2 extra rb samt 2 st 6500k över ett likadant kar. Kör även med 80 graders linser som jag tycker ser riktigt bra ut och täcker hela ytan i karet.

    Köpte detta efter att ha vart hos Fredrik och då blev led i karet helt plötsligt ett måste :)

  7. Måste säga att det ser grymmt bra ut. Om du jämför mot mh lampan du hade tidigare hur många leds behöver du ha igång för att ljuset ska uppfattas lika starkt som din dåvarande mh lampa?

×
×
  • Skapa Ny...