Gå till innehåll

Cpt Phreak

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Cpt Phreak

  1. I morse när jag vaknade syntes bara en LITEN del av foten på anemonen resten var inne i ett litet hål i stenen den brukar sitta på.

    Nu när jag kom hem så satt den en bit ifrån hålet och hade en stor skåra i sig så tänkte bara höra ifall den delar på sig eller det är något som har försökt äta på den inne i stenen?

    post-6955-14468933710696_thumb.jpg

    post-6955-1446893371028_thumb.jpg

    post-6955-14468933710497_thumb.jpg

  2. Har precis inhandlat en liten gul kirurg och allt har varit kanon tills han fick syn på eldräkan men varje gång han kommer nära så hoppar räkan på kirurgen?! Aldrig märkt att eldräkan har varit aggressiv mot några andra fiskar han till och med delar sin grotta med en liten Nemateleotris magnifica utan några som helst problem! varför tycker han inte om sin nya kamrat?

    Ända videon jag fick ta på dem. Relativt lugna här men annars brukar räkan klamra sig fast på kirurgen..

  3. saltet är Red Sea Coral Pro, jag har läst att det kan bli rätt lätt grumligt men som sagt så har jag ju inte haft problem med denna hinken innan.

    har två st cirkpumpar i karet nu så att det är bra drag på vattnet.

  4. Jag har startat upp ett nytt kar på 250l och det var tre dagar sen jag blandade saltet med vattnet och det är fortfarande så grumligt så man inte kan se till andra sidan av karet!

    har använt saltet till andra kar jag har men det har bara varit grumligt i ett par timmar då. kan det va så att det har blivit nått fel nu så man kanske ska göra om allt?

×
×
  • Skapa Ny...