Gå till innehåll

HeterJohan

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av HeterJohan

  1. om du tittar på denna serien videos så får du nog en bättre bild av en DSB :)

    jag rekommenderar verkligen att du ser igenom hans kanal, han tar upp det mesta, däribland DSB, hur det fungerar, vad som krävs och även underhåll etc :)

    Lycka till MVH Johan :)

  2. fint litet kar :)), jag har tyvärr inget kar själv *_*, ännu :P har ju studentbudget ;). är dock rätt sugen på att börja med ett lite mindre kar som t.ex. ett 30-liters nano eller ett Clownhotell, tänkte eftersom du har båda så kanske du har en bra idé vilken utav alternativen som är bäst? MVH Johan :)

  3. tror att det innebär att algerna får för lite ljus och släpper ifrån sig en del av skiten dem tagit upp ut i karet igen, INTE BRA, tror att samma sak kan hända om det är för mycket alger så att dem i botten inte får något ljus :)

  4. det vore häftigt att kolla på karet någon gång :) kan tänka mig att man inte riktigt får perspektiv genom bilder, föresten så finns ju panoramafunktionen på dem flesta kameror, t.om. mobilkameror. :) man behöver ju inte vidvinkel för det

  5. nej det tror jag inte :P jag har tyvärr inte haft tid att kunna åka dit ännu :/, jag har ju tyvär inte något kar ännu men jag håller väl på att försöka skaffa så mycket kunskap om saltvattenshobbyn som möjligt :). Jag håller väl även på att se över mina möjligheter.... men förhoppningsvis kan även jag skaffa mig ett eget akvarium så småningom :))

  6. tack för hjälpen :) , tanken har väl varit den att jag ska göra överrining etc på ett sötvattensakvarie då den akvariebutiken jag har besökt endast har rsm130, jag skulle dock helst vilja ha ett rektangulärt akvarium+ att jag vill bygga sump med ett refugium vilket inte heller är möjligt i RSM:n.

  7. Kul att se att det finns saltvattensakvarister i växjö-området :) verkligen kul att jag fick respons direkt :) ni som är ifrån växjö´s närområde har väl förmodligen ganska bra koll på vart man när det är dags kan köpa LS, fisk och koraller när jag väl kommer till det stadiet? jag har förstått att Stigigemla med Oceanakvarium är en med stor kunskap om hobbyn, så jag tänkte bara fråga om det finns fler bra handlare här i området? :)

×
×
  • Skapa Ny...