Gå till innehåll

Aquaguy

Medlem
  • Antal inlägg

    119
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Aquaguy

  1. Jag har provat att ha de på både lång och kortsidan men i båda fallen blåser den små sand korn och skräp från botten. Då pumpen sakta flyttar sand kommer det upp mycket skräp som ligger i sanden har provat haft i gång den i några dagar men det lägger sig inte :( de korallerna som drar ihop sig är knappar och skivor.

  2. Köpte en polario 4ml för ett tag sen på förpackningen står det att pumpen är för akvarier 35-80 liter. Men jag upplever den alldeles för stor i mitt 54 då den dels ger för mycket flöde för mina koraller men också blåser upp massa skräp från botten.

    Tips på hur jag kan göra?

  3. -text försvann-

    då jag redan har en aqua medic blenny spot som inte ger något blåljus alls undrar jag skulle kunna byta ut den och bara köra en PR-7? Eller kan jag ha kvar spoten och köpa en ML7 för blått ljus eller skulle de vara lite overkill med både spoten och ML-7?

    PR-7 har tre white power led, tre royal blue och två uv violet.

    ML-7 har fyra royal blue och tre uv violet.

  4. Jag ska precis lägga i 3 kg levande sand i akvariet jag har redan koraler och fiskar i akvariet. Frågan är då behöver jag ta ut fiskarna ur karet eller är det onödigt med tanke på att sanden är blöt då den troligen inte kommer damma så mycket?

  5. Oj var kanske lite otydlig' nej jag menar det snett upp till höger om rörmasken de är små blåa och vita bubblor. Ursäkta dålig bild...

  6. Med original men med de två extra tror jag du kommer långt med. Jag har ingen stor erfarenhet av saltvatten/koraler men jag klarade mig med att köra två t8 rör ett tag över skivanemoner, xenia och Kenyaträd. :) Dock så hade jag ett litet kar.

×
×
  • Skapa Ny...