Gå till innehåll

Kruka67

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Kruka67

  1. Hej!

    Det nya tillskottet i akvariet var ett par Bangaier som lekte. Efter två dagar försvann hanen spårlöst; ska det vara så??? Det är väl hanen som tar hand om "ruvnig" och drar den sig då undan, eller har den råkat illa ut??? Har ett par svart å vitrandiga frökenfiskar som är riktigt elaka. Kan nytillskottet blivit ihjälmobbad eller råkat ut för något annat???

    Mvh Joakim

  2. Jag brukar göra bakgrunder av cement i terrarium, har även haft i akvarium. Vill man inte urlaka i flera månader så går det väl att använda NM akvarielack (tvåkomponents epoxy) Å vill man ha skrovlig yta kan man ju strö över akvariesand och/eller krossade snäckskal eller nåt annat ofarligt efter andra påstrykningen. Vänta på urlakning är ingen höjdare!!! ;)

  3. Hej gott folk

    Då var det dags för en saltträff i Karlstad den 25/1 - 14, Thomas Jansson ifrån Thomas Zoologiska kommer att hålla ett litet föredrag om dykning och korallrev.

    För den som är intresserad så kommer vi att även ha möjlighet till fraggbyten. Är det någon som har några mer förslag om vad man kan klämma in denna dag så är det öppet för förslag och idéer.

    Vi vill även ha lite koll på hur mycket folk som är intresserade av denna träff, så vill vi att dom som är intresserade anmäler intresse till antingen mig eller Ikola via PM här på SVG för lite mer detaljerad information.

    Är intresserad och kommer om inget oförutsett inträffar... :-)

    Sent from my LT25i using Tapatalk

×
×
  • Skapa Ny...