Gå till innehåll

plutopellid

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av plutopellid

  1. Hej Pernilla!

    Jag tror det var mig du pratade med. Ber om ursäkt om jag framstod som snorkig.

    Vi köper in fika från cafet som ligger i bottevåningen av museet, och de är fristående. Så de är inte vi som fixar kaffe och mackor, därav mitt svar. Vi meddelar bara hur många som ska komma.

    Självklart kan jag säga till cafet om mer tevatten. Jag ska kolla på specialkost, det borde gå att ordna. Får återkomma med det.

    / David

    Ingen fara! Kändes bara så konstigt att ni inte kunde hämta mer tevatten? Jag kan ta med min vattenkokare hehe ;) nä men ärligt det var en kanonträff förra året och det var min första det enda var just fikat det var inte ok att tugga torra tepåsar då kan ni ha kannor med kallt vatten så man kunde få något att dricka i alla fall :) jag kan ta med eget fika men en kopp te tar jag gärna i pausen :)

  2. Nu är det klart att föreningen Saltvattensguiden sponsrar fika igen. Så gratis kaffe/te och macka i pausen blir det! :smiley20:

    / David

    Tänk gärna på att ha mer tevatten! Förra året tog det slut innan jag hann ta och när jag påpekade att det var slut fick jag bara ett snorkigt svar att de bara köpt det. Varmt vatten kan väl inte kosta? För tepåsar hade ni ju! Och en annan fråga jag äter inte bröd, hur gör ni med specialkost eller det är att ta med eget som gäller då?

×
×
  • Skapa Ny...