Gå till innehåll

Misha

Medlem
  • Antal inlägg

    43
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Misha

  1. Hej! Har köpt för 2 dagar  sen en Novaculichthys taeniourus.  Hade släppt in honom till akvarium å drog direkt till jobbet.  Å nu har jag inte sett honom sen dess, vet att dom kan gömma sig i sanden.  Frågan är va länge tid dom kan i så fall va under sanden?? Han är på ca 7cm akvarium är 450 liter. Nån som har tips? 

    i (2).jpg

    20160301_181303.jpg

    Ati

    Har den dosering. Fungerar felfritt i 7 mån nu jättenöjd. Den ända nakdelen att en blå lampjävel lyser hella tiden är lite störande. Annars är den ok för priset :))

  2. Utrustning

    Akvarium juwel rio 400 (450liter)

    Skummare : Deltec 1455

    belysning : 2st Razor 420r 16000

    returpump: sicce syncra 1.5

    i sumpen har jag micro alger inget spec det var nog allt:)

  3. Hej! Akvarium i från början var inriktad för fisk inte så mycket för koraller. Så jag kör vodka metoden sen jag startade eftersom fick alger problem. Vodka gjorde sitt jobb å gör en idag matar fiskar ganska bra blir aldrig nån problem med no3 eller annat. Allt tester ligger bra till va till triton å kollade för säkerhets skull. Sen köpte jag en doris som hade vita prickar så nästan alla dog. Så hade inte rört karet på ett tag. Å nu vill jag satsa igen å prova köra mer koraller, allt går rätt bra nu. Ska lägga vad jag har för utrustning senare:)

×
×
  • Skapa Ny...