Gå till innehåll

Fredda

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Fredda

  1. On 2018-04-02 at 14:26, Robbs sa:

    Ok. Tack. Är det nåt jag ska göra något åt?

    bra lr dåligt ? 

    Google ikväll..

     

    Ursäkta sent svar. Min egen erfarenhet av dessa är att jag hade ett gäng ett tag som sedan försvann. Har inte sett spår av hydroids sedan dess. Verkar mest vara riskabelt att ha om man försöker avla något. Att de kan skada yngel.

    • Gilla 1
  2. Ser ut som samma skit jag själv tampas med för tillfället. Genom uteslutningsmetoden (72 h blackout och cyano remover biter ej) har jag kommit fram till att det måste vara dino jag har. Mitt byggs upp (snabbt) och bildar trådar i sanden så fort ljuset tänds. Det enda som tycks fungera något så när är att vara där och störa hela tiden och sänka näringsnivåerna i karet. Behöver inte vara samma du själv har, men det ser väldigt likt ut. 

  3. 10 timmar sedan, mikoto sa:

    Använder du den bara som en adapter? Isf är det så jag gör med, fungerar kanon för mig. Det är ju en plastgänga med packningar. Fungerar bra för mig :-)

    Ja precis, originalgängan var för stor (amerikanska mått gissar jag) så jag chansade och handlade på Biltema och det funkar perfekt!

  4. Tack för svaren! Hade först också tankar om att det kunde vara så, men blev mest fundersam kring det som blänker som ett öga (det är två st jag brukar se när jag tittar). Det kanske bara är luftbubblor som speglar sig i ljuset. Positivt ändå☺

  5. Ny på forumet. Hoppas jag skapat tråden på rätt ställe. Finns det någon som har en idé om vad detta kan vara? Har inte rört sig sen jag upptäckte den för två dagar sedan.

    20160210_160919.jpg

×
×
  • Skapa Ny...