Gå till innehåll

BHolmbom

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av BHolmbom

  1. Någon som testat?

    Strukturen verkar intressant, ska tydligen fastna både fint och grovt smuts utan att de sätter igen lika snabbt, och ska vara lätt att rengöra.

     

    Håller på testa detta i media koppar (Red Sea media cup), har 4st såna i mitt Red Sea akvarium och där har jag bara kört med vanligt vitt filtervadd innan och det håller cirka 3 dagar.

     

     

    Med vänliga hälsningar

    Björn Holmbom

  2. Har en sån här korall om någon vet vad det kan vara, jag vet inte hur man fotar med mobilen i saltkar, belysningen gör ju att vitbalansen blir helkonstig.

     

    Korallen ser ut och beter sig som någon fungia, har små korta ”taggar” som fungia brukar ha fast denna lever bara upp på natten, den har också ett 20-tal små munnar också..

     

    Är osäker på om denna är i det skick som den ska vara, köpte nämligen en del koraller som höll på dö billigt från en affär, de flesta börjar ta sig och få färger iaf, men denna är samma färg som när jag köpte dem.

    14A98BDC-0C42-4E3A-8003-3701E52065C4.jpeg

    D072B632-D449-42F6-928E-A7F4599F9B9D.jpeg

  3. 47 minuter sedan, mcjagg sa:

    Hej
    Om ni har vägarna förbi Halmstad så finns det en hel del spser jag kan fragga
    Mvh Frank


    Skickat från min SM-G960F via Tapatalk
     

    Härligt, vad har du för roligt då?

    Växte för mig också innan jag flyttade karet så jag knappt visste vad kag skulle göra med allt :)

  4. 50 minuter sedan, Lasse sa:

    Är det Luossavaara, eller Kiirunavaara  som är förebilden ? Får jag vara ärlig så liknar det mest som det är Dundret som inspirerat dig :) :) :) Ja skojar bara - kunde inte låta bl.i..... det kommer bli bra med tiden

     

    MVH Lasse 

    Haha, jadu det vet man aldrig, innan jag möblerade om hade jag knappt plats till någon mer korall, och nu ser det tomt ut 😁

  5. Har haft 2 rollermat,s, första jag köpt begagnad sprack plastdrevet på motorn av på mitten, limmade ihop den så brann motorn så den inte orkade snurra filtertrumman.

     

    Köpte en ny som nu är en månad gammal och exakt samma historia med den.... Suck

×
×
  • Skapa Ny...