Jump to content

Freddie A

Stödjande medlem
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Freddie A

 1. Skulle behöva ett par till stenar då jag tänkte möblera om lite i karet. Någon som har ett par små-medelstora stenar över att sälja (i Stockholm)?
 2. Ok, på deras hemsida ser det inte ut som att de har några hemma
 3. Såg den också, tack för tipset!:-)
 4. Hittar ingen butik som säljer Ctenochaetus Strigosus, så tänkte köra en koll här om det finns någon som har en över och till salu?:-)
 5. Någon som säljer en AI nero 3?
 6. Dont know, but think about 2 years, but not used all that time
 7. Tack för att ni delar med er! Låter som att det är dumt att inte köra korall-dopp! Kollat runt lite och svårt att veta vilken man ska välja, verkar ju beror på om det är pest eller parasiter man vill undvika. Hittade den här som verkar vara rätt bred i vad den "tar". Någon som har erfarenhet av denna?
 8. Hej. Undrar lite hur ni gör vid introducering av nya koraller i karet? Är det bäst att köra något preparat/dip?Vill inte få in pest eller parasiter i akvariet, och nu i början är att ha mest mjukkoraller och LPS som är aktuellt. Tacksam för tips och råd! / Freddie
 9. Säljer en Maxspect gyre XF330 + ICV6 Controller. Pris 1900 kr eller bud Finns i Stockholm/Enskede (kan skickas men prioriterar den som kan hämta)
 10. Jo men visst kan jag väl det. / Freddie
 11. Red Sea refraktometer, 250 kr eller bud. Finns i Sthlm/Enskede
 12. Söker ny belysning till mitt RSR 300xl. Kollat lite på Ecotech XR 30 (alt 2 st XR 15), AI hydra 32/64 och Coral care gen 2. Har svart bänk och vill helst köra samma färg på belysningen. Tänkte börja med att kolla här innan jag beställer nytt. Finns i Stockholm
 13. En koll om någon har en Hanna saltinity tester över och till salu?
 14. Ok, ska genast kontakta honom och kolla! Tack!
 15. Tack för tipset! Kollade deras hemsida och de har verkar bara ha sin egen levande sten till försäljning just nu (dvs inte från havet). Tänker att man vill ha riktig levande sten, så att man får med allt annat kul/bra och inte bara bakeriekultur. Men det kanske är likvärdigt, eller?
 16. Hej, Efter många års uppehåll (ca 20 år) ska jag starta upp ett nytt saltvattenskar. Känns otroligt kul och läser en hel del i forumen här, blir inspirerad och ser fram emot att komma igång. Hittat ett kar men levande sten verkar omöjligt att få tag i i dessa tider. Kollat med de flesta saltvattensbutiker, men ingen har på lager. Någon som vet om man kan beställa från någon grossist, eller om det finns någon har som har lite LS över? Tacksam för tips och råd:-) // Freddie
 17. Någon i stockholm som säljer levande sten av bra kvalitet? Behöver runt 6-10 kg.
×
×
 • Create New...