Gå till innehåll

Angelicas JAD 128l :)


Angelica

Rekommenderade inlägg

Jag köpte också en gul men den dog efter en vecka.... jag hade köpt nitrat och fosfat remover men inte fått igång min skummare.... och han inte byta vatten så alla invånare dog.... 2 clowner, 2 eldräkor och den gule kirurgen.... en dyr läxa... sen fick jag förklarat av Stig i gemla att Vårt kar är egentligen för litet för en kirurg... den behöver mera simyta :(

Men just nu så har jag bara koraller och en sjöstjärna. skall starta en egen tråd om nån dag eller å när bilderna är tagna och tömda in i datorn :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Okeej, tråkigt sånt där.. Men sånt som händer. Jo det är sant min var inte så stor än men ändå så märkte man att han var stressad och inte riktigt trivdes fullt ut som dom andra invånarna gör. Och med tanke på hans stress så kändes chanserna att han skulle bli helt återställd inte så stor.. Så jag valde att lämna honom till djuraffären där han kan vara i större kar med fler vänner och större chanser till att bli bra igen. Så blir nog att köpa en fisk som inte blir lika stor nästa gång :) okej det ska bli roligt och se :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...