Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Ronny Rodhe

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Ronny Rodhe

  1. Hej,ny i saltvattensvängen och håller på och letar runt efter ett snyggt lock att täcka mitt Red Sea Reefer 170 med. Finns ett DIY kit på ebay+ att jag hittade denna som ser riktigt snyggt ut(och dyrt såklart): http://artfullyacrylic.3dcartstores.com/Red-Sea-Reefer-170-ClearView-Lid_p_1873.html Någon som har beställt hem och kan lämna en recension?
  2. Jag beställde ett likadant =)....+ clips som ej följde med
  3. Red Sea Reefer 170,130liter+40liter sump
  4. Har precis dragit igång min nya Prime HD i ett nytt akvarium så jag tänkte skriva samma fråga som dej.=) Gillar wifi/appstyrningen/installation/inställningar som känns riktigt bra.... Jag är ny på saltvattensakvarium så jag har inget att jämföra med,men jag är grymt nöjd med min än så länge.