Gå till innehåll

Robban_fbg

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Jag har tvärt om. Mina rörmaskar tar sakta men säkert över akvariet. Rensar lite hela tiden men plötsligt är dom överallt igen. Matar med fiskmat men dom stormtrivs. Ska köpa ngt som kan skörda lite
  2. Ja, det är den. jag har en för taskig kamera för att få en hyfsad bild. ska se om jag kan låna en. Ni kan tänka er en rosa sytråd som man rullar ihop mellan fingrarna. Kan inte förklara vad det ska kunna vara.
  3. Hallå. Akvarium slutar aldrig att förbrylla en. Jag har en klunga Rhodactis på en sten. Mitt i allt sitter det en klung rosa trådar. Tunna som sytråd. Storleken är ca 1x1x1 cm. Bilden är inte den bästa men hoppas att det kan ge en ledtråd. Tänkte på rom men tveksam till det. Tackar för svar.
  4. Tackar för alla svar. Jag har inte tänkt att fylla mitt akvarium med bara revkeramik bara lite "utfyllnad" så att säga. Men jag ska troligen byta upp ett större kar i sommar och vill inte ha några nya trista erfarenheter.
  5. Hallå. Var och läste på zoogigantens hemsida om revkeramik. Jag undrar om det är någon som har erfarenheter med det? Släpper det ut lite skit i vattnet eller är det "rent". Man får ju skölja innan isättning så klart men kan vatten värden förändras?
  6. Hallå alla Är detta en glasros. Stor som en enkrona med 5 cm lång armar. Kort fot och liten mun. Vad gör dom?` läser man vidare på forumet så vill alla ta väck dom. Tackar för svar och info om den
  7. Tack. Jag har ett akvarium nu. 200L men det är bara 40 cm djupt så 15-20 cm till skulle sitta fint tror jag.
  8. Hej. Jag tänkte bygga ett akvarium 350-400L. 50 cm högt.Andra mått är oklara ännu. Är det något speciellt man ska tänka på? Tänkte inte köra med sump. tackar för tips
  9. Jag såg en av mina sniglar hasa omkring med en hög med vad som såg ut som en miniatyr hårtuss. la inte märke till färgen men jag har hittat den nu fastjämrad under en sten. jag undrar om det är ungar eller bara "skräp".
×
×
  • Skapa Ny...