Gå till innehåll

Millhouse

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Stig
  • Stad
    Göteborg
  • Akvarievolym
    RSM

Millhouse's prestationer

Landkrabba

Landkrabba (2/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra
  • Inkörd

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. kanon, den var bara uppe o vände för en fotosession.
  2. Undrar om någon har lite koll på vad detta kan vara för något, och i såna fall om det är nåt som kan vara kvar i karet. Jag uppskattar den till ca. 4 cm kom fram första gången 2 månader efter att karet varit igång och är nu framme varje dag.
  3. Inte mycket att titta på än men åtminstone en uppfattning om hur stenen ligger. (Ska skaffa riktig kamera strax) ca 17 kg
  4. Fick svar hyfsat snabbt ifrån RedSea Dom sa att jag kunde plocka isär rampen och kika om jag hittade nåt fel ifall jag kände att jag klarade av det, och dom garanterade den ifall jag hade sönder nånting. Om inte så föreslog dom en 3:e ramp. Jag kände att jag inte vill/skulle behöva mecka med felsökning så det fick bli 3;e gången gillt. och den funkar iallafall #knock knock#
  5. inte utan att öppna hela rampen, och det vill jag nog inte göra om det nu är så att det är nåt fel även på denna rampen så kan det kanske sätta garantin ur spel. men verkar skumt att det är liknande men inte riktit samma fel på 2 ramper i rad. Hade i Ls:en igår så det är ju ingen panik med att ha ljuset än men hade varit kul om det funkade.
  6. Ja Ted var grym som vanligt, han gav mig en ny ramp direkt. Men tyvärr så fortsätter mina ljusproblem. På den nya rampen jag fick funkar fläktarna och "månlljuset men T5:orna funkar inte. Iom att allt utom dom funkar så kunde man kanske tänka sig att det var fel på rören så jag fick ett par nya såna också men även dom röruslingarna vägrar lysa .. Gör jag fel någonstans? Det finns ju inte så många grejer man kan missa på, har testat alla kombinationer på dom få switchar som finns, och har tatt bort stänkskyddet 4 gånger för att se så att rören sitter som dom ska, men kan iallafall fråga er som har ett RSM, när man sätter i rören, hör ni bara ett litet klick innan dom sitter på plats? Eller ska dom längre in, är 99% säker dom sitter rätt också men man vill ju vara 100 så man vet att man bara har oflyt.
  7. Det är den nyare i såna fall, skall lämna in den idag så får vi se vad Ted säger. Åtminstone bra att det hände nu och inte när man fått i koraller i den.
  8. Jo, en switch i rampen och en på sidan tillsammans med dom andra, som jag förstått är den i rampen för timern, men i vilket fall som helst så fungerade den klockrent 1 vecka sen dog den så nåt lurigt är det iallfall, ska ta tillbaka den imorgon där jag köpte den så får vi se. Tänkte köpa Ls:en imon ändå, kan klara mig ett tag utan belysning antar jag.
  9. Igår slocknade min armatur. Har haft karet 1 vecka bara och skulle precis till att köpa LS. Helt död, även LED ljuset har slocknat. Är detta något som andra haft erfarenhet av?
×
×
  • Skapa Ny...