Jump to content

Andy99

Medlem
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Andy99

 1. Tror inte den är så känslig men man vet ju aldrig. Mina värden brukar vara lite höga men har inte mätt på länge så vet faktiskt inte.

  För den pengen är det kanske värt att chansa dock om du är intresserad.

 2. Optivit på ställning med måtten l160 b40 h60.

  Säljer allt till högstbjudande, tank med akvarium på ca 80l som sump. Vad som ingår är tanken plus allt levande. Två kirurger en stor ormtjärna all levande sten plus koraller en eremit samt massor av små sniglar i olika storlekar hundratals.

   

  Hade tänkt 3000 för allt det ovanstående eller högstbjudande. Kom med bud i tråden.

   

   

  Finns massor av teknik och tillbehör tester osv som kan säljas separat efter överenskommelse när tanken är såld.

  IMG_20180917_150128.jpg

 3. Hej

  Den äter räkor det har jag testat nu och den blev helt vild . Den åt inte mycket men så stor är den inte heller så blev nog mätt . Vet någon hur ofta man bör mata jag kan alltid testa mig fram men alltid bra med info.

  Det ska vara en brun bläckfisk och ser så ut vad jag kan se men är inte säker kan ju alltid vara någon variant på den bruna också. Temp 23 salthalt 1.024 och den kommer inte ut det har jag sätt till :)

  Hittade levande blåa muslor på ica dom ska tydligen klara upp till 29 grader kan dom överleva i akvariet tror ni?

 4. Min tanke var att någon med ett större huvudkar kunde ta honom framåt då jag bara har småfisk. Har man en större burk då kommer han kanske inte se fisken som mat då de är för stora mina är ett snack typ som det är nu, därför går han i ett eget akvarium . Hade läst att det gick att mata frysta räkor och att dom liknade mycket dom räkorna som dom normalt tar i näringsvärde däremot vet jag inte hur mycket det gör att dom är döda och frysta .

 5. Han går i en 80l kub med ls i har bara haft honom sen igår jag satte upp kuben då men tog stenen och vattnet från mitt revkar .Har inte hunnit tänka på skötseln riktigt en men blir väll lite vattenbyten då och då . Sen har kuben ett plastlock som jag har tejpat igen runt om med silvertejp så han borde inte komma långt . Finns ett galler i locket för syret.

  Tänkte bara ha honom ett kort tag så om någon är sugen på honom, henne så bara hojta till så får ni ett bra pris har inte kapaciteten att ha honom för länge .-shark_smiley

×
×
 • Create New...