Jump to content

Andy99

Medlem
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andy99

 1. Löst sig hittade information till slut tack
 2. Hej tänkte höra om någon som har en kan ge mig en bild på nätdelen med info om volt och så? Mvh Andreas
 3. Har en liten sådan här krabat vet inte modellen men han blev mobbad så är i bur som skydd. 150kr eller någon sps fragg i byte finns i Bromma. Stor som mitt lillfinger:)
 4. Tror inte den är så känslig men man vet ju aldrig. Mina värden brukar vara lite höga men har inte mätt på länge så vet faktiskt inte. För den pengen är det kanske värt att chansa dock om du är intresserad.
 5. Stor mjukis ca 20cm på sten säljes 200kr finns i Bromma
 6. Stor mjukis ca 20cm på sten säljes 200kr finns i Bromma
 7. En sjöstjärna säljes 150kr finns i Bromma
 8. Hej kan du fragga små bitar av dina spser då jag bara har ett nano? och om så vad skulle du vilja ha per fragg? Mvh
 9. Div säljes 100-200kr beroende på storlek eller mängd. Finns även en del xenia.
 10. Fin Lemonpeel säljes eller bytes mot fraggar, finns i Bromma 300kr
 11. Akvarium och ställning sålt allt annat kvar ett tag till.
 12. Är det något här som kan vara intressant för dig?Säljer allt billigt. Mvh Andreas
 13. Då ingen nappade så provar vi 1000kr för tank och ställning, inget i allt tömt. Allt finns kvar dock om någon är sugen på något annat.
 14. Har ett kar i dom måtten om det kan vara intressant för dig. Ligger ute under säljes.
 15. Optivit på ställning med måtten l160 b40 h60. Säljer allt till högstbjudande, tank med akvarium på ca 80l som sump. Vad som ingår är tanken plus allt levande. Två kirurger en stor ormtjärna all levande sten plus koraller en eremit samt massor av små sniglar i olika storlekar hundratals. Hade tänkt 3000 för allt det ovanstående eller högstbjudande. Kom med bud i tråden. Finns massor av teknik och tillbehör tester osv som kan säljas separat efter överenskommelse när tanken är såld.
 16. Har ett akvarium med levande sten två kirurger en stor ormtjärna eremitkräfta samt massor av sniglar plus div mer finns stenkoraller mjukoraller osv. Inte rengjort och säljer allt till högstbjudande allt ska avvecklas i brist på tid. Kom gärna med frågor tel 0736200800. Säljes billigt först till kvarn.
 17. Andy99

  Bläckfisk

  Hej Den äter räkor det har jag testat nu och den blev helt vild . Den åt inte mycket men så stor är den inte heller så blev nog mätt . Vet någon hur ofta man bör mata jag kan alltid testa mig fram men alltid bra med info. Det ska vara en brun bläckfisk och ser så ut vad jag kan se men är inte säker kan ju alltid vara någon variant på den bruna också. Temp 23 salthalt 1.024 och den kommer inte ut det har jag sätt till Hittade levande blåa muslor på ica dom ska tydligen klara upp till 29 grader kan dom överleva i akvariet tror ni?
 18. Andy99

  Bläckfisk

  Min tanke var att någon med ett större huvudkar kunde ta honom framåt då jag bara har småfisk. Har man en större burk då kommer han kanske inte se fisken som mat då de är för stora mina är ett snack typ som det är nu, därför går han i ett eget akvarium . Hade läst att det gick att mata frysta räkor och att dom liknade mycket dom räkorna som dom normalt tar i näringsvärde däremot vet jag inte hur mycket det gör att dom är döda och frysta .
 19. Andy99

  Bläckfisk

  Han går i en 80l kub med ls i har bara haft honom sen igår jag satte upp kuben då men tog stenen och vattnet från mitt revkar .Har inte hunnit tänka på skötseln riktigt en men blir väll lite vattenbyten då och då . Sen har kuben ett plastlock som jag har tejpat igen runt om med silvertejp så han borde inte komma långt . Finns ett galler i locket för syret. Tänkte bara ha honom ett kort tag så om någon är sugen på honom, henne så bara hojta till så får ni ett bra pris har inte kapaciteten att ha honom för länge .
×
×
 • Create New...