Gå till innehåll

Hedengren

Medlem
  • Antal inlägg

    64
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Hedengren

  1. Jag glömde osmosen på under natten så när jag tittar på morgonen så flyter det ca 0,5cm vatten på golvet. Som tur är så har jag en regntunna för vattnet och det hela står i torkrummet i källaren så det var bara att torka och se glad ut.

  2. Vad är det för korall på bild "3.jpg". Tror att jag har en sån i mitt kar, har försökt få svar här på SG vad det är men det var ingen som verkade veta.

    Måste säga att du har ett himla fint kar.

  3. Om du ska köra vidare med tre fack så kan du ändra plats på retur och refugium och köra ett t-rör på returpumpen, ena röret upp till karet och det andra till ditt refugium. Båda med kranar förstås så kan du ställa vattenflödet genom refugiumet. Ett litet förslag i alla fall.

  4. Har du inte plats för sumpen under akvariet? För utan höjd skillnad mellan akvariet och sumpen så krävs en flowbox eller liknande. Annars går det kanke göra som Manne säger, att ställa sumpen lite högre än karet och ha en avrinning mellan dom.

    //Hedengren

  5. Ser jätte fint ut. :smiley20:

    Är det en skivanemon som du har uppe till vänster i karet? Vilken sort är det? Skulle du ha lust att fixa ett närmare kort på den? Kanske blev mycket frågor :skrattar: men det är så att jag har en liknande i mitt kar och är inte 100% säker på vad den heter....

    Mvh

    Hedengren

×
×
  • Skapa Ny...