Gå till innehåll

landin

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Tack för ett snabbt svar
  2. Jag kör nu med sera tester. Där får man ju aldrig exakta resultat i ph utan det är ju 7,5 eller 8,0 osv... jag vill ju veta mer exakta resultat så man vet att värdena är bra.. Har ni tips på bra tester??
  3. vad är detta för anemon?
  4. Ok, jag tror jag bara har 2 st på några cm. De är röda iaf.. Jag låter dom vara kvar tills de blir stora monster Super tack för alla svar!!!
  5. Hur får man bort dom då???
  6. Är de bra att ha eller ska den bort? Hur fångar man en sådan isåfall för den är en hejare på att försvinna in i stenen eller in under gruset... Mvh / Camilla
  7. tack för råden. Hur tar man bort maskarna? Man vill ju ej röra dom vad jag förstått och de är ju bra på att gömma sig Har sett att de är flera eller så är masken ruskigt lång... Mvh / Camilla
  8. Idag när jag skulle mata räkan så upptäckte jag nåt annat som ville äta... Matbiten hamnade 3 cm från stenen och underifrån stenen kommer en avlång "mask?" med nåt som såg ut som taggar på. Den var brun och längre bak svart... Jag kunde ej se hur lång den var efter som den kröp från stenen och sträckte sig efter maten... men den är iaf längre än 3 cm.. Väldigt skygg är den. Inte har jag kunnat fota den eftersom den gärna gömmer sig... Tyckte den såg lite ut som en borstmask? eller nåt... Om det är en sådan, är de farliga, ska man ta bort den och hur? Vill ogärna röra den... ser läbbig ut.. sen är det en annan sak... jag har några gröna påsar på stenen? Påminner mig om puppor eller ägg... vad kan det vara? Stenen är ny..har haft den i 1 vecka.. Råd vore tacksamt.
×
×
  • Skapa Ny...