Gå till innehåll

Black_orphius

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Tobias
  • Stad
    Arvika
  • Akvarievolym
    248,110,20,28

Black_orphius's prestationer

Nyfiken mandarinfisk

Nyfiken mandarinfisk (4/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. jobbar med rostfritt så det va därför jag funderade på detta.blir mycket större spill på jobbet och tänkte ifall att detta gick att använda.vet dock inte om detta är såda plåt som tål saltvatten.
  2. okej,det låter fint.tycker det är svårt å veta vad man ska välja när man är helt ny på området.ha alldrig pysslat med salt förut.
  3. ja,det tycker jag låter bra.änkte använda den armatur som redan finns å sätta in 2 till. men vet inte vilkka rör man ska sattsa på kollade på länken jag fick åvan.tänkte eventuellt bygga en moon light med 4 blåa led lampor.
  4. vad tror ni om att bygga en sump helt i rostfritt?
  5. ja,det är ett mollyhotell jag har fast det hette guppy special eller ngt sådant när min sambo köpte det.okej tack för länken!
  6. läste för länge sen att någon hade köpt en billig skrivbords lampa på ikea å tagit bort armaturen.finns kanske är någon som vet vad den heter och om den finns kvar i deras sortiment?
  7. har ett 80 liters akvarium som jag vill bygga om ljusrampen på.den är fastmonterad på karet från fabrik och vill utöka antalet rör.sitter i dag en lampa som ser ut som en lågenergilampa med 2 rör brevid varandra.(vet ej vad denna heter) undrar på om det är lämpligt att sätta in 2 till å hur kan man göra det?
  8. tänkte köra den i ett 80liters sambon har ett som hon har haft som sötvattensakvarium som nu bara står.
  9. köpte en sådan skummare i dag för 250 kr i en butik.den var dock begagnad med bara körd ett par dagar.tack för tipset på skummaren!
  10. hej! tänkte bygga ett litet nanokar och vill ha en mycket liten skummare. läste om någon som hade byggt en egen med PET flaskor. undrar om någon har en detaljerad bild eller en ritning på denna konstruktion?
  11. Du menar typ som en igenimmad bilruta? man ser igenom men ser inte allt. finns sådanfärg å köpa på biltema.har inte testad den så jag vet inte hur den r kvalitetsmässigt men det är en bra idè.
  12. Tack! Har inte varit där å sett men det blir nog en tur ner efter kusten och till göteborg under semestern,får kolla in där.tänkte införskaffa grejer till karet.finns inte så stort utbud här ikring på salt prylar.
  13. Har funderat å jag kommer slopa transparenta rör å köra på vanliga PVC.men har fasnat för iden med glasdörr så man ser tekniken under.
  14. Ja,det vore mkt kul/snällt å se,få tips och ideer.vet inte att det är någon i Arvika som har salt.brukar vara i säffle å dömma hockey och fotboll rätt vad det är.Tänkte åka ner över kusten på en liten semester till sommaren å då inhandla lite grejer på vägen hem om jag hinner starta upp inan dess. Har varit på karlstad akvariebutik å kollat lite men det var inte så mkt salt grejer men det är enda stället jag vet har ngt överhuvetaget.de hade skummare,clownfisk,drakfisk å en svart med vit prick på(kommer inte ihåg namn) å några sjögurkor. Hälsningar Tobias
  15. Vad rekomenderar ni för pump till returen från sump till karet? Har börjat göra en inköpslista samt köpt lite beg. grejer här på sidan.
×
×
  • Skapa Ny...