Gå till innehåll

Ponnta

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Pontus
  • Stad
    Malmö
  • Antal år inom saltvatten
    Hjälpt pappa med sit i litte mer en ett år nu
  • Akvarievolym
    130
  • Akvarietillverkare
    RSM
  • Om JA vid skummare - Vilken
    RSM orgnial

Ponnta's prestationer

Klättrande eremit

Klättrande eremit (3/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Hålet är väll nästan saksamma var man än sätter det så länge det inte e där skummet kommer bara luft kommer ut? som typ i ett hörn? =) Ju lätt tätat med tejp eller liknande =)
  2. Då är frågan vad ska jag tillsätta för tillskott karret?
  3. Jag vet om att det är en äldre model av rsm då vi var ägare till det innan sedan så sålde vi det till min farfar och sedan byta dem uppsig till ett RSM250 så fick jag detta karret ! Så bytes rätt är det inte på det så ska jag borra ett litet hål eller? om det blir sämre är det ju bara att tejpa överdet igen?
  4. Svenskens favorit sak "gratis"? nej det gillar alla! haha Jag har gjort så att jag stänger pumparna helt och sen strör några artemier över sanden så dem ligger där och inte flyger runt i karret.. Då det kan vara problem för en snigel att simma på öppet vatten ;P
  5. Har sätt att vissa här på SG har borrat hål i toppen på skummar locket på sinna RSM (om jag nu inte har fel) e det något man bör göra? =) Förövrigt så fins där inget att göra idag och vill heller inte göra ngågot då jag hadde två prov iskolan idag.. Psykiskt trött!
  6. Tja! trevligt trevligt! Haha ju det var samma för mig men som sagt man ser alltid deras rör så nu hittade jag han precis vid rutan! Ja varför söker dem sig till ytan när det släks i karret?
  7. Trevligt att höra! Ska göra mit bästa för att få det litte intressant iallfal! Litte update idag då! Börjar bli litte ljusare i karret nu när mina alger försvinner sakta men säkert! Kan bara säga trevligt trevligt till det och om man har väldigt tråkigt så kan man alltid leka "Hitta sniglen" då han är en litte j*vel på att gömma sig! ^^
  8. Han e faktist inte så ofta under sanden mer runt om i karret och tittar runt och äter antar jag! tack för svaret !
  9. Föresten kanske dum fråga men jag ställer den ändå! Läser att hos några så kommer den upp när man matar fiskarna.. Ska man ha i litte litte artemia i till den? (frysen) har ej några fiskar i jusst nu men menar att om man ändå ska dra i litte litte till han eller äter den annat med?
  10. Idag så stack jag och mamma till Zoo giganten i lomma för att titta på litte snäckor till karret! Då jag bor i åkarp är det ju inte så farlig runda haha Men dagens inköp blev 1 Nassarius snäcka (Namn?) och 3 helt vanliga "turbo snäckor" Vet att det inte är det namnet men helt klart det roligaste namnet på dem! ^^ efter nedsläppet efter att ha påsen i karret sin stund så är turbo snäckorna och kysser rutan och det första Nassarius snäckan gjorde e det den är bäst på att göra... Gömma sig ! Mycket snyggt och trevligt djur tycker jag!
  11. tackar tackar! Jo den stog brevid en annan korall innan i pappas kar men den har lugnat sig litte nu så! ja jag tyckte dem såg trevliga ut och dem stänker inte sand överallt i karret iheller som vissa fiskar gör... sand på stenarna e inte det jag villha haha.. ^^
  12. Ja eller hur ! Trevlig hobby omtyckt av alla nästan hehe (händer itne mkt jusst nu då det är inkörning som sagt tålamod så blir det bättre i slutet!)
  13. hehe ja! =) Surroundljud till alla! Haha Ingen som vet varför korralen slänge så hejvillt med sina armar? Imed ingen av de andra fraggarna gör det så skulle det vara intresant att veta Och vad tycker ni om de sandvändande sniglarna? (glömt namn) Fins det några minus med dem tack vare att jag har inte sätt så många som har dem faktist. (nu menar jag i den mindre sorten) Men annars så går karet framåt och börjar se trevligt ut nu när massa små sniglar,ormsjöstjärnor och massa rör maskar börjar komma fram och även 2små korral liknande saker! Mvh Ponnta
  14. Bild på hur det ser ut jusst nu glömde jag!
×
×
  • Skapa Ny...