Gå till innehåll

rambomyran

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Tobias
  • Stad
    Sollebrunn
  • Akvarievolym
    100

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

rambomyran's prestationer

Klättrande eremit

Klättrande eremit (3/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Letar efter en LS försäljare i närheten av Alingsås och Göteborg, Någon som har några bra tips på bra butiker?
  2. Vad händer om du kör vanligt kranvatten genom aktivit kol? Blir de ngn som helst skillnad eller är vattnet de samma? Eller rättare sagt blir värdena dom samma? Om ingen har svaret så ska jag pröva!
  3. En fläktramp eller liknande kommer de garanterat att bli, Men en kylar kanske behöver övervägas också då
  4. Okey! Men då låter de som att de får bli den motsatta vägen inne i mitt vardagsrum där solen ej kommer åt. Dock så brukar de bli förbannat varmt på sommaren där inne, Kan detta komma att bli ett problem?
  5. Jag har funderat lite över min placering av karet när ju nu får tag i ett vill säga, Jag har ett Stort fönster i mitt vardagsrum som solen står rätt in i hela sommaren. Kan detta vara en dålig fakto bör jag ist välja min hall där de inte kommer in ngt direkt soljus? Och åter igen 1000 tack för alla svar!
  6. Eftersom detta blir mitt första kar har jag tänkt börja med de simplaste och de som är lättast att hålla vid liv Du kanske vill ge lite bra nybörjar fiskar och även koraller? Tack
  7. Vart kan jag få tag i ett RSM 130D då? Någon som har erfarenhet av de uppgraderade karet? Tack för alla svar!
  8. Japp all teknik! Ojdå =) Där sprack min budget ganske rejält isf.. Jag har ungefär 13000 att starta ett kar med men de kanske inte är i närheten av att räcka då?
  9. Lönar de sig då? Alltså om jag köper ett kar på 250l och all teknik kommer jjag sväva långt över 12k?
  10. Tjenna! Jo jag har allt tänkt tanken men är de bra grejor eller är de fortf så att jag kommer behöva byta ut viss teknik i ett RSM för att få de helt perfa. Har en del danska polare som är mer insatta i hobbyn 1 av dom har ett rsm 130, Men tycker inte jag ska köpa ett sådant. Men nu när 250ian kom så kanske de vore de klokaste?
  11. Tjenna! Jag hade tänkt mellan 6000-11000? Om de är möjligt att strta med de pengarna ifrån början. Och Jag lägger gärna ner lite tid i det så så himmla automatiserat behöver de faktiskit inte vara till en början.
  12. Hejsan har nu länge velat starta ett saltvattens kar, Då en kompis redan har 2 stycken som tuffar och går. Då kompisen flyttat till danmakr har jag inte pratat med honom på ett tag så jag skulle behöva lite tips! Jag ska starta från början och har tänkt köpa all teknik inklusive kar nytt. Någon som nu skulle vilja hjälpa mig sätta upp en teknik lista över de jag ska beställa ifrån min närliggande Zoobutik? Dom är säkert duktiga men jag vet att de finns personer här som är ännu bätre. Alltså lista på ett akvarium som är på ca 200 liter och tekniken som passar till ett sådant. Jag har tänkte ha lite fiskar som är relativt lätta att sköta Tackar!
  13. Okey Så ja har mitt 100 liter akvarium köper stenarna vad och behöver jag skummare, vilket sorts Ljus? För antar att ja inte hivar i några stackars firrar dagen efter precis
  14. Okey Låter ju grymt skoj att få mer än bara stenar. Är de dyrt med dom Levande stenarna?
×
×
  • Skapa Ny...