Gå till innehåll

johan_f

Medlem
  • Antal inlägg

    352
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av johan_f

  1. Upprörd nej? Irriterad på någon som spelar Allan ja ? Jag har löst den ouppklarade affären jag hade ! Så denna tråden har fyllt sitt syfte redan :) sköt om dig!

    Nej du har inte löst alla ouppklarade affärer, jag förväntar mig att du hör av dig så vi kan lösa detta.

    /Johan Forsberg, 0702-901406

  2. Jag har kvar Sfiligoien om du vill låna den, jag är i Bulgarien så vi får ta det på telefon imorgon. Jag kan ringa dig under dagen så kan vi bestämma... Jag använder bara jobbe nr så smsa till 0766 454609 om du vill låna den.

  3. Du får väl göra som en handlarna i din närhet gör - köp en gammal Renault och kör den som det var en Porche :)

    MVH Lasse

    Jag kör allt som om det vore en Porsche, det är därför farbror haffan låna min lapp med jämna mellanrum. :-)

  4. På Volvomotorn? Tillverkad i Skövde? B-18 ?

    MVH Lasse

    Helt rätt Lasse, motor från en svensk sportbil till en tysk :-) en riktig sportbil har motorn fram... Vågade inte gå på en större för då hade den nog gått för fort för mig :-)

    Fan detta är nog skojigaste tråden på länge här på guiden :-)

  5. Ja jag e en skåning och det vet väl alla att vi inte har humor och bara tänker på att äta ;-) för att då bräda allat uffa porscheägare här så får jag ju inflika att jag faktiskt har 2 st... Men jag kommer inte berätta att det är den billigare varianten som heter 944 :-) och att jag håller på att stoppa en volvomotor i den ene :-) saltvatten vad är det, trodde detta var ett bilforum ;-)

  6. The Mall's Dubai Aquarium and Discovery Centre, developed and operated by Oceanis Australia Group, officially earned the Guinness World Record for the world's "Largest Acrylic Panel" (32.88 m wide × 8.3 m high × 750 mm thick and weighing 245,614 kg). The acrylic viewing panel is larger than Japan's Okinawa Churaumi Aquarium (22.5 m wide × 8.2 m high and 600 mm thick). Its 750 mm thick acrylic viewing panel can withstand pressure of 10 million litres of water used in the aquarium, but its transparency gives visitors clear views of over 33,000 marine animals on display.[6] In February 2010, a leak in the aquarium caused a partial evacuation and brief shutdown of a portion of the mall.[6] The ten million liter aquarium tank is the largest suspended aquarium in the world

    The Mall adopted an International Standard of Ethics and Animal Welfare Policy in its development and operation.

  7. Ser att du just nu är i Singapore,,ska dit med familjen om ett litet tag.

    Har du några akvaristiska tips i just Singapore???

    Jag var på underwater world http://www.underwaterworld.com.sg/ och det var värt varenda krona, sen är där en massa annat att göra när man är på ön Sentosa http://www.sentosa.com.sg/en/ men tänk på att det mesta är väldigt dyrt i Singapore tyvärr. Det enda som är billigt är att åka taxi :-)

  8. Hur går det med ditt kar Johan ?:)

    Jodå det går bra hoppas jag, det tickar på där hemma och jag är i Singapore och har varit här en vecka snart

    men det har kommit i lite koraller och jag håller på att mäta värdena för att börja med balling... men har nog för lite förbrukning än.

    Ska dra ett varv på Zoogiganten när jag kommer hem och se vad jag får med mig hem. :)

×
×
  • Skapa Ny...