Gå till innehåll

DanneI

Medlem
  • Antal inlägg

    419
  • Gick med

  • Senaste besök

Statusuppdateringar postat av DanneI

  1. Det som oroar mig när det gäller salt är ju att det inte är så kul om man lägger ut 50.000 på att starta upp och sedan blir det som för många andra att man lägger ner efter 1år, därför jag klura på om det beror på att det kostar väldigt mkt att driva det osv eller vad det är. Har funderat på ett Hawaii 460L med bra utrustning till och om det kostar en tusing i månaden är ju ok, men när man ser alla som lägger ner efter att precis ha fått allt perfekt så kan man ju undra om det kostar 10000 i månaden, eller vad det beror på, för är det så jobbigt att man lägger ner så blir man ju lite skrämd. Skrev visst en bok nästan men hoppas det är ok.

  2. Jag var visst lite snabb där sorry, Läste klart tråden nu.. Men som sagt det är många andra fall där jag sett att de dragit igång projekt och sedan när man tycker att fn vad snyggt det där var så läser man vidare och sedan som slutord på tråden "Jag säljer akvariet" :) ser man ofta och driften brukar varit ca 1-2 år då. Så då blir man lite oroad, Har haft Malawi för länge sedan och numer bara en stor Koi-damm med jättefilter och grejer.

  3. Tjena,

    Får man fråga varför du gjorde dig av med akvariet? Det var riktigt snyggt för övrigt. Varför jag undrar är för att jag själv har tänkt starta med saltvatten, Men blir skeptisk till det då det verkar som om nästan alla fina akvarier man ser drivs i ca 1-2år sedan säljs de/lägger ner. Det är därför jag undrar vad det beror på, Är det för jobbigt helt enkelt kanske.

    Mvh

    Daniel

×
×
  • Skapa Ny...