Gå till innehåll

Stenman

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Och här glider jag in på en räkmacka. Precis hittat tråden och nu är det snart dags för det alla har väntat på! Ska bli grymt att se!
  2. P. Leopoldi Klart, jag har ingen aning om vilka saltvattensfiskar som är lättillgängliga inom handeln eller ej, men Taeniura lymma måste väl gå att få tag på? Små och behändiga.
  3. Oh ja Spånskiva skruvad i botten på släpan, frigolit mellan varje glas och sen en spånskiva ovanpå, tillsammans med några spännband för att trycka ihop sandwichen, gick hur bra som helst. Tja, det får duga till i nuläget i alla fall. Jag är ju ingen saltis för 5 öre, så det blir tyvärr inga fraggar, SPS och allt vad det heter i det karet. Jag bara snokar runt här efter idéer på sumpbygge, flödesscheman på PVC rör osv. :$ 2-3 rockor på botten, några Cichlor i mellanskiktet och så en eller flera arowanor vid ytan, och sen är det baske mig rätt fullt i karet. Men visst har jag väl lekt med tanken att köra salt i det, haha!
  4. Hallå! Ett alternativ är att blicka söderut på kontinenten, då Tyskland har billigt glas. Jag var nere och hämtade hem glaset till ett 250x120x75 för någon månad sedan. Lite drygt med släpkärra på Autobahn kanske, men men, priset var ju i alla fall en laglig stöld.
×
×
  • Skapa Ny...