Gå till innehåll

Neostar

Medlem
  • Antal inlägg

    151
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Hej Nu kommer jag bli lynchad och utesluten, men jag har haft ett red sea max 250 och blandat från uppstart salt med vanligt kranvatten och resultatet har varit helt ok. Här är mitt förra akvarium: https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?41465-Neo-amp-Therese-RSM-250 Nu tänkte jag höra varför alla varnar och säger att man ska ha osmos vatten, varför funkade det klockrent för mig med vanligt kranvatten ? Ska köpa nytt akvarium och därför måste jag fråga ?
  2. Vilket kar är bäst och lättast att rengöra ? Tacksam för alla svar ja kan få =)
  3. När du säger avancerade koraller menar du stenkoraller då ?
  4. Då tar vi en ny fråga: Kan man ha bara blå lysrör i sitt rsm 250 med fiskar och mjukisar och att de överlever å mår bra
  5. Tänkte fråga hur du gör när du kör bara blålysrören ? Kan man ställa in så bara de blå lyser och i så fall hur ska de sitta på någon speciell plats ? p.s jävligt snyggt kar
  6. Ok. Har sett vissa här på forumet som har bara blålysrören på och tagit urläckra bilder. Men de kanske satt in någon annan lampa ?
  7. Nu kommer ni skratta, har haft mitt rsm 250 i ett år nu och vet fortfarande inte om man kan ställa in så de blåa lysrörerna bara lyser, om man kan det hur gör man och måste de blåa rören sitta pånågot speciellt ställe ? Jag skäms hur dum jag är när det kommer till det här :-) förtjänar inte ännu ett rsm hahaha
  8. Nu får ni skratta :-) men kan man ställa in så bara blå lysrörerna lyser ?
  9. Min skummare fungerade klockrent efter ett dygn, har det gått 3 veckor så skulle jag nog tro att det är något som är trasigt eller felkopplat.
  10. Blå lyset är alltid på och annars är det vanlig timer som funkar som vanligt, men vet faktiskt inte om det går att ställa in separat mellan vanliga lyset och månljuset tyvärr.
  11. Hej på er igen =) Nu har vi köpt lite smått och fixat lite i karet, här har ni några nya foton på vårt fina saltkar =) Va tycks ?
  12. Har bara köpt en del mjukisar, men aquascapen gör så himla mycket. Sen är jag barnsligt förtjust i ephyllior =) Ulfsa du får det lika fint du med, post massa foton när det börjar blommstra fint i karet
  13. Svampisen trivdes inte i mitt kar =( den tynade bort snyyyyyft. Men men har fått det äntligen som jag vill ha det i karet och allt växer så det knakar och alla fiskar mår toppen =)
  14. Nu har vi gjort om och gjort rätt. Är riktigt nöjd med hur det blev =)
  15. Vad är det då för nåt ? Ja kan knapp något så tog bara det för givet :-)
  16. Ok. Men den va fin i affären sen har den varit skrumpen och knottrig till och från se. När den kom i mitt kar.
  17. Min lädersvamp vill inte va så som den ska va och blir knottrig titt som tätt, varför blir den knottrig och vad gör svampen då ?. Snälla vad ska jag gör? Var trivs denna svamp ? Högt upp nära lamporna eller bå botten, strömt eller icke strömt ? Är de känsliga mjukisar ? Vad ggillar de för nåt ? Vill ju bara att den ska väckla ut sig och bli så fin =)
  18. Det tycker ja du ska göra, för en blå svamp måste man bara ha :-)
  19. Köpte på akvarieleasing, färgen är så snygg :-)
  20. Nu har vi köpt lite nya mjukisar, den som jag gillar mest är den nya blå svampen som jag aldrig sett förut =)
  21. Någon som vet lite om mitt nya fynd ? Svamp vet jag att det är men har aldrig sett något liknande, va bara tvungen att köpa den =) Har den något namn ? Någon som har en och kan dela visdom om den ?
  22. Jag bor i gustavsberg och kommer gärna å köper idag.Ring om det finns kvar: 076-1654642Mvh / Neo

  23. Va kul :-) själv har jag inte hittat ett levande djur i mitt 250 kar och har typ 30 kilo sten :-( vill också ha djur som följt med sten. Funderar på att byta ut sten så man få LS med smådjur i
  24. Tack :-) har kommit en bit men inte lika fint som du har. Försöker få lite mer mjukisar.
×
×
  • Skapa Ny...