Gå till innehåll

Ticky

Medlem
  • Antal inlägg

    225
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Ticky

  1. Skulle säga att Milka växer generellt snabbare. Under rätta förutsättningar växer en Milka växer från alla håll och kanter medan för en Acropora kan det ta lite tid att komma igång och den kan börja växa från bara en gren. Just så är fallet med min Enzmann, en gren växte ut från stammen och är nu kanske 50 gånger så stor som ursprungsfraggen. Själva ursprungsfraggen har inte växt alls.

  2. Hade missat denna tråd.

    Har ett Schuran-akvarium, beställt via Bioted. Haft det i några år nu. Det är hög kvalitet på akvariet, dock kommer jag inte beställa ett akvarium av akryl igen. Största anledningen är att det tar så lång tid att hålla rutorna rena från alger. Jämför jag med mitt glasakvarium jag hade tidigare där det gick snabbt och smidigt att skrapa rutorna tar det en mindre evighet att gnugga bort algerna på mitt akrylakvarium. Inget jag vill lägga min tid på.

     

    Skulle jag beställa ett akvarium idag skulle det bli optiwhite.

  3. Ser ut att kunna bli riktigt snyggt och stilrent!

     

    Angående din fråga om Radion eller Kessil så skulle jag köra både och.
    Har två Radion pro och en Kessil 360we i mitten. Tycker att just kombinationen ger klart bäst ljus och färger. Bättre än att bara köra bara Radion eller bara Kessil.

  4. De gånger min Caulastrea inte trivts är när jag matat akvariet för lite. Då kröp vävnaden upp från roten precis som du skriver.

    Ljusmässigt får den lika starkt ljus som mina acros vilket inte är några problem.

×
×
  • Skapa Ny...