Gå till innehåll

onky

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Hej! jag letar efter Posthornssnäckor (sötvatten). Om någon säljer några så hör gärna av er!
  2. Hej! Här kommer en konstig fråga: Jag skulle så gärna vilja ha en korall/anemon som prydnad. Jag har haft sötvattensakvarier och vet vad det innebär, men aldrig saltvatten. Jag har själv ingen aning om det är möjligt, men jag skulle vilja ha den i en klassisk fiskskål som väger cirka tio liter. Om det är möjligt behöver jag tips om allt, temperatur, art osv.
  3. hejsan. ska köpa ett par nya fenor till min flickvän. hon har storlek 36 i skor. Och jag har hittat ett par fenor från seapro divers, där den aktuella storleken är i 36/38. Det skiljer ju två storlekar däremellan. Är chansen stor att de är förstora?
  4. tack för hjälpen! nu har jag kommit en lång bit på traven!
  5. hejhej jag undrar vad för fiskar man kan ha till ett 60 liters akvarium? Och vad för koraller går bra till den storleken? Kan man ha någon sjöstjärna? I så fall vilken? tacksam för svar
  6. jag tycker att det låter idiotiskt. det är illa att det sälgs hajägg som ven som helst kan köpa. hajar kräver ju så mycket.
  7. hej! är ny här, jag har ännu inte startat saltvattnet än men jag är på G. Har haft söt i flera år.. Nu måste ni väl vara trötta på alla liknande frågor, men jag har ännu inte hittat svaret på det jag söker. Hur mycket kan det kosta att starta ett saltvattensakvarium på 40-60 liter? Inräknat fisk, koraller och levande sten. Och hur mycket kan det tänkas kosta i drift? När det är igång liksom.. Vad ungefär är då månadskostnaden? Vore bra att ha en liten aning tänkte jag!
×
×
  • Skapa Ny...