Gå till innehåll

mika1516

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    MIHAELA
  • Stad
    HUDDINGE
  • Akvarievolym
    Endast Saltvatten

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

mika1516's prestationer

Klättrande eremit

Klättrande eremit (3/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra
  • Inkörd

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. hej,

    den säljes privat jag har börjat använda mina balling produkter och klara inte installera doseringspumen ,darför jag vill sälja.Jag har garanti på den ,är det fel att sälja med garanti ???

  2. tack Christer för hjälp, och att jag fick rabat ! *det visade sig att jag har blivit jävligt blåst på debary 11w (ny i kartong fast den var använd utan lampa) som du såg felet var att det fattades tillbehör och några var sönder ...och viktigast fattades lampa som kostar 275 kr + 550 kr = 825 kr det blev ett dyrt affär för mig .Han vågade betala tillbaka mina pengar, har polisanmällat idag, han är bedragare...,var försäktig han är lös, kan lura många, men inte dig för du kan allt om debary !
  3. den helt ny i kartong köptes privat ,kan jag inte använda den som den är nu,måste jag öppna locket ...och ändra ! tack !
  4. = pe bilden det finns till höger 2 plast grejer 1 genonsynling och 1 svart ca. 3-5 cm ,brevid kablar...,vad är det ?,dem är inte lösa den rör sig inne om jag skakar lite på uv. *kan du titta på din debary om du har också dem under locket. tack !
  5. ja,visst 200L är för liten. jag tror du hade förut pomacanthus som var ganska sjuk och dog till slut efter 2 veckor,det var du eller ? Har du köpt annan fisk efter ?
  6. blir inte imperator !,synd att den är super ! *tacka till alla *
  7. tack,Slanten ! jag skule köpa den om jag hade minst en kar på 800 liter...,men mina 200l är blir svårt. *man kan köpa den och beh. tills den blir 12-15cm sen sälja. *om man köper den small hur stor den är ? 2-3cm...eller,och sen om 4 år är han ca.12cm.
  8. vi få se !!! *tänk om han äter upp min Catalaphyllia har betalat 1500 kr för den och sen Genicanthus är so där, ...billigast fint 1000 kr. *sista fråga imperator kommer byta färger ?,för jag vill han ska vara lika som på bilden hela tiden !
  9. ok,tack ! jag tänkte om jag köper den liten på 3cm han kommer blir snällare, ( han får riktig mat svampar, angel formula) !
  10. jag tänker köpa en small imperator och läste lite att den kan bli stor för min 200 l akvarium och kan äta upp visa koralen som jag har: sarcophyton , skivanemoner olika färger ,discosoma,,capnella grön, olika sinularia sp (odlad),elegance catalaphyllia jardinei ,ricordea florida( 3 färger),fungia (pink edge),zoanthus japansk,,montipora röd,acropora röd,blastomossa wellsi,duncanopsammia euphyllia paradivisa...mm är ok köpa eller hitta annan kjäsare ,vilka är bra i min kar ?
  11. hej, deltec -uv , undrar om den är bra till min 200 liter akvarium ?,jag har en pump newjet 800 tryckhöjd 120 är ok.Om jag har mina lampor T5 4x39w...,behöver jag köpa uv eller vad ska man köpa för att hålla borta sjukdomar i akvarium....är bättre ozon ! nybörjar akvarium ! har haft akvarium lite över 2,5 månader allt är ok ....4 fiskar och lite koral + putsräkor..,emeriter...sjöböar...!
×
×
  • Skapa Ny...