Jump to content

DaRe

Medlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DaRe

 1. Hoppas du delar med dig :nya bilder:
 2. Vilket väder kan man räkna med denna tid av året eller under höstlovet helt enkelt? Mulet hela dagarna eller huvudsakligen sol med regn en timme om dagen eller regn på natten bara??
 3. Vad kostar open water i Thailand?
 4. Polcupine fisken i inlägg 6 var en bra bit över 50cm, kanske 70. sjukt stor. Sedan såg jag två till (ett par tror jag) de gned sig mot varandra och simmande fram och tillbaka tätt ihop. Liknade något lekbeteende. Den större av dem var den största jag sett. Bara dåliga bilder på den.
 5. Inlägg 7 är hajen, och jag fick pilla med bilden för den ska synas. Ändå var den bara 5-7 meter under mig. Det var en blåsig dag där det var en del sand som yrde runt i vattnet. Sent på eftermiddagen.
 6. Mer Jodå det är en fisk på bilden nedan också om ni kollar noga ser ni den: Denna var massiv, 1meter bred cirkus
 7. Dock i Fujairah såg vi en hel del. Inte toppensikt men 20-30 meter gick bra. Sista dagarna blåste det upp och vågorna drog med en massa sand som sabbade sikten. snorklade bara vidhotallet och vid Dibba island en bit ut där det fanns lite koraller i alla fall. Såg en svartfenad haj på 1-1,5 meter som var häftig. Syntes mkt bättre än bilden visar dock.
 8. Nu har vi varit där. Bodde på SAS Radisson Blu norr om Fujairah 6 dagar och några dagar i Dubai. Testade att snorkla lite vid Jumeira beach i Dubai och såg då endast detta i 2 meter sikt :-(
 9. Häftigt!! Trodde det skulle vara grumligt så här års fram till jul i Thailand??
 10. Familjen ska till Dubai samt Fujairah och undrar om någon har några tips på bra snorkelställen. Kan man snorkla från stranden i Fujairah eller är det resor som krävs? Inte dykning utan snorkling är det som gäller än så länge och det bör gå att ha barn med på 8 år upp till 14 som är duktiga simmare.
 11. Inte direkt. Snabbinställning för wide till narrow finns.
 12. Extremt bra tycker jag. Liten som attans och jag skaffade 64 GB minne så man slipper trassla med det. filmar i HD och har en massa bra inställningar för fotografering: En kort per klick x foton per sekund i burstar. 1 foto per x sekunder kontinuerligt film och lite andra enkla inställningar.
 13. Det är en GoPro HERO 3.
 14. Några bilder till. Muräna. När man väl sett någon var de ganska lätta att hitta. Barnen hittade massor under stenar vid standen, små ena. Spotted drum. Denna blev jag väldig glad att hitta. skithäftig men väldigt stor, 25 cm var denna men jag såg en på 40cm så ingen akvariefisk direkt. Gogla på ynglen, de är snygga. . Spotted filefish.
 15. Bonair säger de är väldigt bra. De roliga med Curacao var att det bara var att snorkla från stranden och längs kusten. Inga resor eller sånt. Vi var på platserna: Tugboat Daaibooi Kokomo beach (Vaer...) Cas Abao Porto Mari Playa forti LAgun Piscadera Klein Curacao Kleine knip och någon till.
 16. Kul att det uppskattas, jag har kommenterat var de är fotade i bildnamnet och skrivit en del om bilderna 110st än så länge på facebook. kolla lite på orange cup coralbilden. det finns en svart prick med ljus prickar på. det är yngel av smooth trunkfish, såg två st. Ascoola!!
 17. Coraller svampar och annat:

Saltvattensguiden


Organisationsnummer: 802438-6222
E-post: admin@saltvattensguiden.se


 • Ordförande: nike83
 • Kassör: Tribiani
 • Tekniskt ansvarig: ormet
 • Medlemsansvarig: kaptenen
 • Annonsörsansvarig: danne031
 • Våra betalningsalternativ


 • Swish: 123 268 41 16
 • PayPal: kassor@saltvattensguiden.se
 • Bankgiro: 220-3503

 • Aktuell programversion


  IPS Community Suite 4.4.10
  Tapatalk 1.6.5

  ×
  ×
  • Create New...